Іншуртех аналітики даних для страхових брокерів Ennabl залучив $8 млн фінансування серії A


Ennabl, іншуртех аналітики даних для страхових брокерів, залучив $8 млн фінансування серії AПлатформа аналітики даних для страхових брокері та агентів Ennabl Insurtech оголосила про завершення фінансування серії A, яке залучило 8 мільйонів доларів. Раунд серії А очолював Brewer Lane Ventures за участю Altai Ventures та приватних інвесторів.

Це фінансування прискорить зростання компанії та розширить її охоплення на ринку. Insurtech використає кошти для інвестування в розробку продукту, розширення продажів і маркетингових зусиль компанії, а також зростання її команди.

"Місія Ennabl полягає в наданні передових рішень для страхових брокерів і агентств, щоб допомогти їм розвивати свій бізнес і спростити існуючі процеси", каже Кабір Сайєд, генеральний директор Ennabl.

Платформа Ennabl SaaS допомагає страховим брокерам і агентствам використовувати дані для стимулювання зростання прибутку.

Алгоритми машинного навчання Ennabl надають брокерам практичну інформацію для збільшення комісійних, пошуку нових клієнтів, розширення ділової портфелю та керування стратегією шляхом збагачення даних з усіх систем і процесів брокера.

З моменту заснування у 2021 році компанія Ennabl стрімко розвивається, її клієнтська база включає низку найбільших у світі страхових брокерів.

"Ennabl революціонізує спосіб використання даних страховими брокерами, і ми бачимо величезні перспективи в здатності Ennabl ще більше впливати на ринок", вважає Кріс Даунер, партнер Brewer Lane Ventures.

Компанія співпрацює з кількома провідними постачальниками технологій і послуг, зокрема Reagan Consulting, NeuralMetrics, HazardHub і Fenris Digital, щоб надати практичні зовнішні дані, які дозволяють страховим брокерам прискорити зростання прибутків.

Виступаючи в якості страхової платформи, Ennabl використовується брокерами та агентами для уніфікації та керування своїми даними. Використовуючи платформу, страхові брокери можуть мінімізувати час, витрачений на обслуговування даних, і приділяти більше уваги покращенню досвіду своїх клієнтів і прибутку.  | Форіншурер / Beinsure