Іншуртехи Insurity та Concirrus оголосили про партнерство у сфері цифровізаціїя морських страховиків


Insurtechs Insurity та Concirrus прискорюють цифрові стратегії для морських страховиківInsurity, постачальник хмарного програмного забезпечення для страхових компаній та брокерів, оголосив про нове партнерство з іншуртехом Concirrus, який допомагає комерційним страховикам прискорити цифрові стратегії для морських страховиків.

Завдяки цьому партнерству рішення Insurity Marine Suite буде інтегровано з розширеними аналітичними інструментами Concirrus, що дозволить страховикам отримати базу знання та створювати інноваційні моделі ціноутворення.

Використовуючи дані про страхові виплати клієнтам Insurity, компанія Concirrus розробить прогнозні моделі, які адаптуються до динаміки світового ланцюжка морських поставок. Insurity забезпечить готове підключення до застосунків Concirrus, гарантуючи, що страховики зможуть отримати доступ до цих даних і використовувати їх для прийняття обґрунтованих рішень щодо андеррайтингу та врегулювання.

Великі дані та можливості машинного навчання Concirrus, інтегровані з глобальною платформою морських вантажних перевезень Insurity, дозволяють морським страховикам виділитися за рахунок більш конкурентоспроможних цін, одночасно оптимізуючи баланс між прибутковістю та задоволеністю клієнтів, кажуть іншуртехи.

Лондонська Concirrus є лідером на ринку допомоги комерційним страховикам у прискоренні цифрових стратегій за допомогою штучного інтелекту. Його глобальна база клієнтів включає андеррайтерів, P&I клуби та брокерів, які використовують його рішення для покращення автоматизації операцій андеррайтингу.

У Concirrus констатують покращення в середньому на 7% комбінованих коефіцієнтів збитковості у страховиків, отриманих завдяки інтелектуальному ціноутворенню та відбору ризиків, у поєднанні з удосконаленнями керованим даними.

Insurity має платформу для управління деклараціями та видачі сертифікатів, і завдяки об’єднанню можливостей клієнти Insurity отримують вигоду від переконливого аналітичного рішення, яке «розкриває» інформацію для підвищення ефективності, зменшення збитків і збільшення прибутків.

Використання цих даних і отримання цінної інформації стало ключовим для страховиків морських вантажних перевезень, кажуть іншуртехи. Це партнерство дозволяє Insurity надавати сучасну прогнозну аналітику клієнтській базі без витрат на створення та підтримку самих моделей.  | Форіншурер / Beinsure