Іншуртех Breach отримав ліцензію на запуск страховика класу IIGB для крипто-андеррайтингу


Іншуртех Breach отримав ліцензію на запуск страховика класу IIGB для крипто-андеррайтингуInsurtech Brech запускає нову страхову компанію класу IIGB для страхування крипто-ризиків. Валютно-фінансове управління Бермудських островів видало ліцензію стартапу, який розробляє страхові технології та продукти для ринку криптовалют.

BMA надав Brech дозвіл на запуск спеціалізованого страховика, який дозволить Breach покривати крипторизики, що виникають, як основний страховик, з основним акцентом на розробці індивідуальних вбудованих страхових продуктів, спеціально розроблених для криптотехнологій.

Ліцензія IIGB — це спеціальна ліцензія інноваційного класу, призначена для андеррайтингу криптографічних ризиків. Завдяки страховику повного циклу Breach отримав регуляторні повноваження працювати як у криптовалюті, так і у фіатній формі з можливістю деномінувати страхові поліси, отримувати платежі та виплачувати страхові відшкодування в криптовалюті.

Заснована в 2018 році компанія Breach Insurance є глобальним страховим андеррайтером крипторизиків. Завдяки страховій компанії на Бермудських островах, ліцензованим у США операціям MGA та TPA, Breach може задовольнити різні потреби учасників криптоекономіки.

Нові пропозиції будуть доступні через власну платформу Insurtech Breach через прості API, які можуть допомогти партнерам вбудувати регульоване страхування у свою технологію за кілька тижнів замість кількох місяців.

Ці можливості є унікальними, оскільки наразі лише кілька страховиків мають ліцензію, а також важливі для криптопростору, оскільки ризики тепер можна гарантувати безпосередньо в тому самому криптоактиві.

Breach заявив, що також залучив новий раунд фінансування під керівництвом RW3 і LightShed Ventures за участі Raptor, Foundation Capital, Road Capital, Republic Capital і Alumni Ventures.

Зібраний капітал буде використано для запуску нової страхової компанії на Бермудських островах і для продовження розвитку її загальнонаціональної ліцензії MGA у США. Breach також розширює свою власну insurtech-платформу.

"Криптоіндустрія бореться зі зростаючим регулятивним контролем, шукаючи способи завоювати довіру як з боку інвесторів, так і з боку громадськості", каже Генеральний партнер і співзасновник LightShed Ventures Джеймі Зельцер.

"Ми розглядаємо страхування як один із перших кроків у професіоналізації та захисті галузі, і віримо, що команда Breach має досвід, підхід і своєчасність виходу на ринок, щоб забезпечити ефективне страхове покриття як для окремих осіб, так і для компаній".

Запуск нашого страхового оператора є важливою віхою не лише для Breach, а й для криптоіндустрії.
Генеральний директор Breach Ейхаб Аеджаз

Завдяки можливості перегляду продуктів, ціноутворення та доставки продуктів, insurtech прагне розкрити значний потенціал, від якого стримувався крипторинок.  | Форіншурер / Beinsure