Verisk оцінює розміри страхового шахрайства в США у понад $308 млрд на рік


Verisk оцінює розміри страхового шахрайства в США у понад $308 млрд на рікVerisk оцінює вартість страхового шахрайства в Америці в понад 308 мільярдів доларів на рік. Очікується, що зі збільшенням впровадження технологій і появою нових можливостей, таких як генеративний штучний інтелект, зростатиме загроза шахрайства, пише Beinsure.

Verisk Analytics, постачальник аналітичних даних і технологій, та CCC Intelligent Solutions (CCC), хмарна платформа, оголосили про стратегічне партнерство, щоб запровадити нові інновації в індустрії страхових відшкодувань та боротьбі зі страховим шахрайством.

Партнерство між двома іншуртехами дозволить галузі використовувати передову аналітику та потужну технологію для боротьби зі страховим шахрайством і надавати кращі та швидші послуги страхувальникам.

CCC Intelligent Solutions є SaaS платформою для багатотрильйонної індустрії P&C страхування, що забезпечує операції для страховиків, автовиробників, постачальників запчастин, кредиторів тощо.

"Скорочення випадків шахрайства є пріоритетом для страховиків. Надавши правильні елементи даних адміністраторам та андеррайтерам, ми можемо допомогти їм зменшити ризик шахрайства", каже Марк Фредман, директор зі стратегії CCC.

"Співпраця Verisk з CCC дозволить страховикам використовувати аналітику та потужну технологію, щоб не лише зменшити збитки від страхового шахрайства, але й прискорити вирішення обґрунтованих претензій, таким чином забезпечуючи краще та швидше обслуговування страхувальників", каже Шейн Рідман, генеральний менеджер із рішень для боротьби з шахрайством у Verisk.

Це партнерство ґрунтується на існуючій інтеграції між двома компаніями, де автостраховики наразі можуть отримати доступ до інформації з навігатора відповідальності Verisk через платформу CCC для оцінки збитків у позовах про тілесні ушкодження.

Перший проект у рамках цього партнерства буде інтегрувати аналітику боротьби з шахрайством із рішення Verisk для виявлення шахрайства з претензіями з платформою претензій CCC для боротьби зі зростаючою загрозою шахрайства у претензіях на пошкодження автомобілів. Ця інтеграція дозволить страховикам виявляти потенційне шахрайство в режимі реального часу в рамках існуючих робочих процесів на базі CCC.  | Форіншурер