AM Best покращив довгострокові кредитні рейтинги Fairfax Financial Holdings


Fairfax Financial HoldingsГлобальне рейтингове агентство AM Best підвищило довгостроковий кредитний рейтинг емітента (довгостроковий ICR) до «bbb+» (добре) з «bbb» (добре) і довгостроковий кредитний рейтинг (довгостроковий IR) для незабезпечених борг і привілейований капітал Fairfax Financial Holdings (Канада).

У той же час агентство також оновило довгострокові ICR до «bbb+» (добре) з «bbb» (добре), а також довгострокові IR Zenith National Insurance і Fairfax (US) (Делавер)), обидві з яких опосередковано, повністю належать холдинговим компаніям Fairfax.

Прогноз цих кредитних рейтингів переглянуто з позитивного на стабільний.

AM Best стверджує, що підвищення довгострокового рейтингу для Fairfax відображає здатність компанії обмежити нестабільність інвестицій до кінця 2022 року, а також перспективи прибутку від розміщення значних коштів у боргових інструментах з більшою прибутковістю.

Покращення також враховує, що фінансовий леверидж Fairfax суттєво покращився порівняно з історично вищими рівнями та постійно підтримувався на рівнях, які значною мірою відповідають аналогічним рейтингам за останні роки.  | Форіншурер