Британський страховик Aviva буде використовувати продукти кібераналітики від CyberCube


Британський страховик Aviva буде використовувати продукти кібераналітики від CyberCubeБританський страховик Aviva планує розгорнути широкий спектр продуктів від CyberCube, провідної компанії з аналізу кіберризиків, щоб підтримати амбіції щодо зростання свого портфелю кіберризиків, пише Beinsure.

Aviva підписала контракт про ліцензування платформ CyberCube Portfolio Manager і Account Manager. Страховик також придбав додаткові функції, включно з Attritional Loss Model CyberCube, Single Point of Failure (SPoF) Intelligence та API менеджера портфоліо. Aviva додатково придбала ліцензії на послуги CyberCube Client Support Plus і Concierge Enhanced Access, а також отримає доступ до Академії CyberCube.

CyberCube планує оснастити команду андеррайтингу Aviva рішенням Account Manager, яке надасть інформацію, необхідну для прийняття ефективних і рішень щодо андеррайтингу, а Portfolio Manager забезпечить підтримку управління.

Portfolio Manager — це сценарна модель на основі даних, яка дає змогу ризик-менеджерам розробляти інформацію для свого керівництва та команд. Це також дозволяє проводити стрес-тестування портфелів страхових ризиків, щоб можна було виявити причини збитків і накопичення ризиків.

Account Manager розроблено для носіїв ризику та використовується провідними компаніями в екосистемі страхування. Це дозволяє андеррайтерам приймати ефективні рішення щодо вибору ризиків на основі даних.

SPoF — це постачальник, який може порушити роботу великої групи компаній, які покладаються на них у своїх операціях, якщо вони зазнають збою. Оскільки світ стає все тісніше взаємопов’язаним, а кіберризик стає все більшою проблемою, CyberCube змоделював сотні SPoF, а також дає змогу аналізувати понад 40 000 немодельованих SPoF ризиків.  | Форіншурер / Beinsure