СК «Експрес Страхування» увійшла до складу Ліги страхових організацій України


СК «Експрес Страхування» увійшла до складу Ліги страхових організацій України До складу Ліги страхових організацій України увійшла СК «Експрес Страхування», що належить до сім’ї компаній групи УкрАВТО.

«Ми раді вітати СК «Експрес Страхування» у складі Ліги. Приємно, що коло наших однодумців шириться. Насправді – це маркер для нас, рухаємось вірно. Ліга має досить амбітні плани і я впевнений, що наша синергія служитиме розвиткові національного ринку страхування», – підкреслив Віктор Берлін, президент ЛСОУ.

СК «Експрес Страхування» вперше за історію своєї діяльності увійшла до спільноти страхових організацій. Цим кроком компанія підтримує прагнення ЛСОУ до консолідації зусиль усіх учасників страхового ринку України задля забезпечення сталого розвитку національного страхування, яке на сьогоднішній день не лише виконує роль економічного стабілізатора ринкової економіки, але й виступає соціальним гарантом – для населення, бізнесу і держави в цілому.

«Компанія «Експрес Страхування» усвідомлює свою відповідальність як роботодавця, платника податків, страховика. Адже якість і ефективність нашої роботи безпосередньо позначається на рівні довіри до страхової галузі, котра у свою чергу впливає на становлення економіки вільної та незалежної України, – зауважила директор СК Експрес Страхування Тетяна Щучьєва. – Нам дуже близькі задекларовані ЛСОУ принципи і завдання. Ми бачимо серйозні перспективи в об’єднанні зусиль українських страховиків з метою реформування галузі і формування стратегічного партнерства усіх зацікавлених сторін. Саме це спонукало нас приєднатися до ЛСОУ. Спираючись на досвід такої професійної галузевої організації, ми зможемо робити власний внесок у вдосконалення діючого законодавства і формування в Україні сучасного страхового ринку, що повністю відповідатиме потребам цивілізованого суспільства».

Ліга страхових організацій України (ЛСОУ) була заснована у 1992 році і є неприбутковим об’єднанням учасників ринку страхових послуг України, яке створене з метою захисту інтересів своїх членів та інших учасників ринку страхових послуг.

Ліга страхових організацій України здійснює свою діяльність на засадах законності, відкритості та прозорості, самостійності та незалежності від державних структур, рівноправності членів Ліги, довіри та взаємодопомоги у відносинах між членами Ліги.

За роки свого існування Ліга страхових організацій України досягла значних успіхів і користується авторитетом та повагою серед страхових компаній, органів державної влади та організацій – партнерів ЛСОУ.  | Форіншурер