Страхова компанія ARX у лютому виплатила клієнтам понад 100 млн грн страхових відшкодувань


Понад 100 млн грн страхових відшкодувань отримали клієнти ARX у лютому 2023 року. Найбільша виплата склала понад 2 млн грн, по страховому випадку КАСКО. Ще 3 виплати по КАСКО перевищили суму 1 млн грн.

Страхові виплати за основними напрямками страхування складають:

  • Каско - Майже 69 млн грн
  • Медицина – Понад 20 млн грн
  • Автоцивілка - Понад 8 млн грн
  • Зелена картка – майже 1 млн грн

Понад 158 страхових випадків за полісом КАСКО сталося за кордоном. КАСКО від ARX працює за кордоном з першого дня війни, клієнти отримують весь необхідний сервіс та вчасні виплати.

9 страхових випадків сталось за полісом “Зеленої картки”, яка є обов’язковою для виїзду за кордон на авто. Сервіс “Зелена картка” був запущений вже під час війни, у 2022, і став надзвичайно успішним, пропонуючи клієнтам окрім основних послуг ще сервіс “Автоконсьєрж” - інформаціну підтримку 24/7 рідною мовою.

Попри воєнний стан, реєстрація збитків відбувається у звичайному режимі шляхом звернення на нашу гарячу лінію та у чати Telegram та Viber цілодобово, також в мобільному застосунку MyARX.

Застосунок MyARX пропонує доступ до всіх договори клієнтів, а також їхніх родичів, застрахованих у компанії. Клієнти можуть бачити договори навіть за відсутності доступу до Інтернету, купувати нові договори, стежити за договорами близьких. Також у додатку зручно спілкуватися з компанією, навіть не переходячи до інших месенджерів. Нещодавно ARX впровадила додаток ще один зручний сервіс – клієнти можуть зробити фотофіксацію стану автомобіля, відправивши фото до компанії для отримання страхового відшкодування.   | Форіншурер