Іншуртех CyberSmart залучив 12,8 млн фунтів стерлінгів у раунді серії B


Іншуртех CyberSmart залучив 12,8 млн фунтів стерлінгів у раунді серії BInsurtech CyberSmart, що надає страхові рішення з кібербезпеки для малого та середнього бізнесу (SMBs), залучив 12,75 млн фунтів стерлінгів у раунді серії B.

Стартап використає новий капітал, щоб розширити свій бізнес на міжнародному рівні та створити нові програми кіберстрахування. CyberSmart запустила страхову платформу, яка підтримує постачальників керованих послуг (MSP), що допомагають малим і середнім підприємствам вирішувати проблеми кібербезпеки.

Платформа керування ризиками кібербезпеки CyberSmart також може надавати кіберстраховикам дані, які допомагають їм зрозуміти профіль ризику своїх клієнтів.

Цей підхід, орієнтований на безпеку, приносить користь як страховикам, так і малим і середнім підприємствам, оскільки дозволяє приймати більш керовані страхові рішення, що має призвести до зниження ризику для страховиків і нижчих премій для малих і середніх компаній.

Кіберзагрози малому та середньому бізнесу — це аж ніяк не нове явище, і той факт, що малий бізнес історично вкрай недоотриманий послугами постачальників кібербезпеки, добре задокументований.

Стрімке прискорення цифрової трансформації та поштовх до віддаленої роботи, викликані пандемією, лише загострили цю проблему. Оскільки кібератаки стають все більш складними, технологія, необхідна для захисту від них, також повинна це робити.

Для багатьох підприємств малого та середнього бізнесу це складно впоратися через фінансові обмеження або брак досвіду в компанії.

Зараз CyberSmart працює у Великобританії та планує розширити свою присутність на Європу, Австралію та Нову Зеландію.  | Форіншурер / Peter Sonner