Іншуртех Kin Insurance завершив 2022 рік зростанням премій на 117% до $228 млн


Insurtech KinKin Insurance, іншуртех-компанія зі страхування будинків, оголосила про попередні результати діяльності за четвертий квартал, що закінчився 2022 року.

Kin завершив 2022 рік із 227,5 мільйонами доларів валової премії, що на 117% більше, ніж у минулому році.

Скоригований коефіцієнт збитків у мережі Kin Interinsurance Network за вирахуванням відшкодувань XoL становив 49,2% у 2022 році, що на 25% більше, ніж у 2021 році.

У четвертому кварталі 2022 року рівень поновлення преміум-плати на Kin Interinsurance досяг рекордного рівня в 120%, підвищивши частоту поновлення преміум-плати до 112% за весь рік.

«Враховуючи масштаби ринку та економічні зриви, які сформували ландшафт ризиків, ми зосередилися на стримуванні витрат і операційній ефективності. Швидкі дії, які ми вжили на початку року, дозволили нам розвиватися швидко й ефективно, водночас обмеживши наш вплив, і тепер ми отримуємо кращі показники прибутковості», — сказав Шон Харпер, генеральний директор Kin. «Ми майже досягли нашої цілі зростання премії, перевищили нашу ціль CAC на 24% та цільовий коефіцієнт взаємних збитків на 3% і отримали позитивний операційний дохід у четвертому кварталі. Це дуже сильний рік за будь-якими показниками».

Ураган «Ніколь» вніс 8,5% у скоригований коефіцієнт збитків Reciprocal Exchange у четвертому кварталі 2022 року, а вся діяльність з страхування катастрофычних ризикыв склала 14,1% за рік. Із 175 мільйонів доларів остаточного очікуваного збитку та LAE від ураганів Ян і Ніколь 97% було передано перестраховикам за програмою перестрахування Kin XоL.

Скоригований коефіцієнт збитків Reciprocal Exchange без урахування повернень XoL становив 49,2% у 2022 році. Скоригований коефіцієнт збитків без катастроф був рекордно низьким – 28,6% у четвертому кварталі 2022 року, а закінчився на рівні 35,1% за рік.

«Ми продовжуємо спостерігати сприятливі тенденції з коефіцієнтом збитків, який зменшувався кожен з останніх восьми кварталів», — сказав Енджел Конлін, головний страховий директор Kin. «Ми дуже задоволені результатами виплат щодо обох ураганів. Ми зосередилися на клієнтах і забезпечуємо прогнозовані результати збитків, які перевершують змодельовані оцінки».

Відповідно до Управління страхування штату Флорида, у Kin вищий рівень закриття претензій (78,1%) і нижчий відсоток відкритих без виплат (10,1%) порівняно з середніми показниками по страховій галузі. Це значною мірою завдяки проактивному, технологічному підходу Kin до підтримки клієнтів і сортування претензій.

Перед штормом Kin повідомила клієнтів про їхній потенційний ризик, точно передбачила ймовірну кількість постраждалих об’єктів і підготувала ресурси для швидкої допомоги клієнтам. Завдяки перспективному плануванню та готовності Kin надав підтримку більш ніж 50% усіх заявників протягом перших п’яти днів після відновлення.

Коефіцієнт поновлення премії Kin стабільно збільшувався протягом 2022 року, зрештою досягнувши рекордного рівня в 120% у четвертому кварталі 2022 року, що також представляло збільшення валової премії на 53% порівняно з періодом попереднього року.

Як писав Форіншурер, Kin Insurance залучив $175 млн під час першого випуску катастрофічних облігацій. Випуск став першим виходом Kin на ринки капіталу, фінансування піде на забезпечення Kin Interinsurance Network, страхового покриття на основі відшкодування від великих ураганів та інших штормів, що впливають на Флориду.

Катастрофічні облігації випустив перестраховик Hestia Re, новостворена компанія спеціального призначення на Бермудських островах, яка уклала багаторічну угоду про перестрахування з Kin. Хоча випуск був оголошений з початковою сумою 100 мільйонів доларів, потім розмір залучення був збільшений до 175 мільйонів доларів.

Kin — це єдина цифрова страхова компанія, що працює безпосередньо зі споживачем і зосереджена на зростаючому ринку страхування домовласників. Kin робить страхування домовласників зручнішим і доступнішим, усуваючи потребу в зовнішніх агентах. Технологічна платформа Kin забезпечує зручну взаємодію з користувачем, індивідуальні параметри покриття та швидке, високоякісне обслуговування претензій.  | Форіншурер / Yana Keller