Іншуртех io:insure запустив платформу страхування M&A ризиків у Великобританії


Технологічна компанія io.insure, яка стверджує, що є онлайн-маркетплейсом страхування ризиків злиттів і поглинань для транзакцій МСП, запустила свою платформу у Великобританії. Джорджа Апперлі було призначено керуючим партнером.

Іншуртех є частиною Pop Group Holdings – M&A інвестора та компаній, які спеціалізуються на страхуванні даних і технологій, – яка обслуговує 15 ринків на п’яти континентах.

Кілліан Макдермотт, співзасновник і виконавчий партнер io:insure, зазначив, що платформа була запущена спочатку в Австралії, потім у США минулого року, а у лютому 2023 в Британії — для вирішення глобальної проблеми недострахування на ринку M&A, йдеться у звіті FinTech M&A Market: Trends, Deals & Valuation Multiples.

З огляду на 5,6 мільйона малих і середніх підприємств у Великобританії та величезний обсяг угод, які відбуваються без страхого покриття, io:insure розроблено, щоб задовольнити цю потребу малого та середнього бізнесу.

Джордж Апперлі відповідатиме за розвиток платформи на ринку M&A у Великобританії. Він також працюватиме над сприянням стратегічним партнерствам, необхідним для подальшого розвитку таких продуктів, як Mio, страховий онлайн-продукт M&A для малих і середніх підприємств, а також інші фінансові лінії та спеціальні страхові продукти.

Апперлі був віце-президентом Lockton Transactional Risks, допомагаючи клієнтам у прямих інвестиціях, нерухомості, корпоративних, енергетичних та інфраструктурних операціях. Раніше він працював менеджером по роботі з клієнтами в Howden.  | Форіншурер / Yana Keller