Кібер іншуртех BOXX Insurance залучив $14,4 млн у рамках фінансування серії B


Кібер іншуртех BOXX Insurance залучив $14,4 млн у рамках фінансування серії BІншуртех-компанія з кіберстрахування BOXX Insurance зі штаб-квартирою в Торонто залучила 14,4 мільйона доларів США в раунді фінансування серії B під керівництвом страхового гіганта Zurich після періоду успішного зростання.

BOXX поєднує кіберстрахування з інструментами кібербезпеки, щоб спробувати запобігти втратам або зламам. Це узгоджується з ширшою тенденцією до «профілактичного» кіберстрахування в галузі та дало значні результати для BOXX.

Більшість видів страхування не здатні повністю захистити малі та середні підприємства (МСП) від нових ризиків нашого цифрового світу. Так, у 2018 році співзасновники Вішал і Майк вирішили проблему з BOXX Insurance.

Зберігаючи BOXX доступним, але комплексним, компанії та сім’ї по всій Канаді тепер мають повний спокій завдяки комплексному кіберзахисту та страхуванню.

За останні два роки компанія досягла своєї мети зрости в 10 разів і наразі захищає понад 250 000 осіб і 10 000 компаній. Останній раунд фінансування збільшив загальну суму, залучену BOXX, до майже 25 мільйонів доларів після раунду серії A на 10 мільйонів доларів, оголошеного у вересні 2021 року.

«Кіберстрахування є складним, але це не обов’язково. Ми зосереджуємося на тому, щоб зробити кіберстрахування простим для брокерів. Створюйте котирування, прив’язуйте договори страхування та отримуйте персоналізовані відеоінструкції щодо котирувань для ваших клієнтів; усе це на порталі брокерів BOXX».

Від вбудованих переваг кіберстрахування до цілісних комплексних рішень, BOXX допомагає організаціям розробляти індивідуальні рішення для захисту своїх клієнтів і розвивати нові джерела доходу.

Зростання BOXX за останні роки підкреслюється придбанням платформи кібербезпеки Templarbit, про яке було домовлено ще в листопаді. Компанія вже почала інтегрувати програмне забезпечення Templarbit для аналізу загроз у свій набір продуктів і систему андеррайтингу.  | Форіншурер / Joanna Logvin