Іншуртех Hippo Insurance збільшив свої перестрахові місткості на 2023 рік


Іншуртех Hippo Insurance збільшив свої перестрахові місткості на 2023 рікІншуртех Hippo Insurance оголосив про свою програму перестрахування на 2023 рік, яка передбачає збільшення на 32% ліміту перевищення збитків (XoL) у рамках непропорційної угоди страховика.

Hippo вдалося укласти нові договори перестрахування на 2023 рік на кращих умовах, ніж у 2022 році. Для покупців захисту продовження перестрахування в січні 2023 року було особливо складним, оскільки перестраховики підвищили ціни через послідовні роки важких збитків від природних катастроф, інфляції та війни в Україні.

На одному з найскладніших ринків перестрахування за останні 20 років ми успішно розмістили перестрахування в нашій програмі страхування власників будинків на умовах, які кращі, ніж наші торішні угоди, зазначив Рік Маккатрон, головний виконавчий директор і президент компанії Hippo.

Hippo купує як пропорційне, так і непропорційне перестрахування.

Починаючи з 2023 року, страховик забезпечив пропорційне перестрахове покриття частки квоти від групи з шести перестраховиків з рейтингом «A-» або вище від AM Best. Компанія заявляє, що очікує утримувати 40% премії та збитків через дочірні компанії страхової компанії та кептивного перестраховика.

Порівняно з минулим роком, для розміщення у 2023 році Hippo вирішив скоротити використання захисту від втрат, що призвело до загального ризику збитків від катастрофічних подій, подібних до 2022 року. Крім того, необхідна база капіталу Hippo буде подібна до попередніх років.

Для своєї програми непропорційного перестрахування Hippo збільшив закупівлю перестрахування XoL, піднявши ліміт на кожен випадок на 32%.  | Beinsure