MGA-іншуртех Loadsure отримав страхові місткості Tokio Marine Kiln для програм страхування вантажів


InsurTech MGA Loadsure отримав страхове покриття від спеціалізованого міжнародного страховика Tokio Marine Kiln для подальшого вдосконалення своєї програми страхового захисту вантажів на основі даних. Ця співпраця є частиною ширшого підходу Tokio Marine Kiln, який прагне стимулювати цифрові інновації та модернізацію на ринку.

Використовуючи потужні інструменти прогнозної аналітики, Loadsure поставила перед собою завдання забезпечити страхування вантажних перевезень на вимогу на ринку США, дозволяючи брокерам, вантажовідправникам і перевізникам значно скоротити страхові витрати.

Loadsure, заснована у 2018 році, є першою в галузі цифровою іншуртех-компанією агентом, який має страхове покриття від Lloyd’s. Іншуртех напряму вирішує кризу недостатнього страхування вантажів завдяки забезпеченню страхування на вимогу, що базується на даних, отриманих завдяки штучному інтелекту.

Партнерство спрямоване на розробку структури, яка дозволить Loadsure ще більше розширити можливості своєї платформи, підтримуваних товарів і географічного охоплення, а також сприяти розвитку своєї загальної стратегії зростання.

Динамічна та інтегрована платформа Loadsure є прикладом гнучкої програми, яка забезпечує економічно ефективне та гнучке страхування.

У березні 2022 року Loadsure залучила 11 мільйонів доларів у рамках фінансування серії A під керівництвом MMC Ventures для своєї технології страхування вантажів.  | Форіншурер