Іншуртех Superscript завершив фінансування серії B у розмірі 45 млн фунтів стерлінгів


Іншуртех Superscript завершив фінансування серії B у розмірі 45 млн фунтів стерлінгівЛондонська іншуртех-компанія Superscript оголосила про завершення раунду фінансування серії B на суму 45 млн фунтів стерлінгів, який очолює існуючий інвестор BHL UK за участі нового інвестора - страховика The Hartford.

Фінансування буде використано для подальшого розвитку андеррайтингу та брокерських активностей стартапу, а також для розширення асортименту динамічних страхових продуктів і послуг для міжнародної дистрибуції.

Інші існуючі інвестори, включаючи Concentric і Base Capital, також брали участь у раунді фінансування.

У 2020 році Superscript стала першою британським іншуртехом, який отримав брокерську ліцензію Lloyd’s of London, і в 2022 році запустив перший підтримуваний Lloyd’s продукт для бізнесу з цифровими активами.

Іншуртех також нещодавно відкрив офіс у Роттердамі для підтримки планів зростання по всій Європі.

У контексті складного макроекономічного середовища та змін у глобальних апетитах інвесторів цей раунд фінансування означає величезний вотум довіри до того, що ми будуємо в Superscript, прокоментував Кемерон Ширер, генеральний директор і співзасновник Superscript.

«Гнучкість, індивідуальні налаштування та доступність, які ми пропонуємо, дають нам унікальну можливість задовольнити потреби малого бізнесу у страхуванні в неспокійні часи, коли вони справляються з економічними викликами цього року. Міжнародна присутність наших інвесторів допоможе нам підтримувати зростання в майбутньому, оскільки ми продовжуємо нашу місію бути світовим лідером у страхуванні МСП».

Ян Ліч, генеральний директор BHL UK, додав: «Superscript відрізняє себе від інших страхових компаній своїми унікальними можливостями розповсюдження та андеррайтингу, які базуються на запатентованій технології машинного навчання».  | Форіншурер