Децентралізований протокол Nami Insurance тестує страхування криптоактивів


Децентралізований протокол Nami Insurance запустив продукт страхування криптоактивів у В’єтнаміNami Insurance, децентралізований протокол хеджування, запустив «Proof of Concept», який доводить здійсненність і практичність першого продукту страхування криптовалюти у В’єтнамі.

Протокол використовує блокчейн-технології, щоб забезпечити децентралізовану страхову послугу та знизити ризики. Цей страховий продукт є частиною фонду Nami Foundation, який створить повністю оснащену екосистему децентралізованих фінансових продуктів на основі попередніх успішних ініціатив, таких як Nami Futures і Nami Exchange.

Незважаючи на крах багатьох криптопроектів та екосистем, через що багато інвесторів втратили свої інвестиції, на цьому ринку все ще є багато можливостей. За даними TrippleA, у 2022 році криптовалютами володіло 4,2% населення Планети або 320 мільйонів користувачів.

Nami Foundation, раніше відома як Nami Corp., була заснована в 2017 році в Сінгапурі та зараз переживає коливання ринку. Бізнес створює передові продукти на блокчейні, дотримуючись філософії справедливості та рівності, будучи орієнтованим на спільноту та прагнучи допомогти інвесторам у складний період ринку.

Фундацію було створено в результаті дослідницьких та інноваційних зусиль в’єтнамської команди розробників, які перетворили традиційний протокол хеджування інвестицій у глобальний блокчейн із багатообіцяючими перспективами для генерації ідей, спрямованих на справедливість і рівність для всіх інвесторів.

Nami Insurance дозволяє користувачам вибрати тип активу, що покривається страховкою, страхову суму відповідно до вартості і термін страхування. Натомість користувачі отримують страхове покриття та виплати, коли ціна активу досягає заздалегідь визначеного порогу.

Користувачі можуть легко відслідковувати та чітко розуміти грошові потоки та платіжну здатність за допомогою оn-chain даних кожного смарт-контракту.

Система працює за допомогою завершеної процедури зі страховими пулами, а саме Margin Pool і Claim Pool, що відповідає публічно створеному смарт-контракту. Кожен пул відіграє вирішальну роль у безперервному циклі.

У «Доказі концепції» Nami Insurance інтегрувала мультиланцюжок у 5 найпопулярніших децентралізованих криптовалютних гаманців, перетворюючи ризики користувача на прибуток, застосовуючи механізм страхування до двох основних торгів: спотових і ф’ючерсних, які мають понад 100 постійно оновлюваних активів.

Система автоматично заблокує відповідні активи маржі та страхових відшкодувань для кожного виконаного контракту. Після закінчення терміну дії контракту користувачі гарантовано отримають усі активи, записані в смарт-контракті.

Для подальшої впевненості в тому, що пули завжди здатні оплачувати законні контракти, Nami Foundation надала фінансові кошти для Nami Insurance та пов’язаних екосистемних продуктів. Nami Insurance Fund і Nami Foundation Fund — ідентифікатори цього фонду.  | Форіншурер