Іншуртех з кібераналітики CyberCube залучив $50 млн на розвиток SaaS-платформи для страховиків


Іншуртех з кібераналітики CyberCube залучив $50 млн на розвиток SaaS-платформи для страховиківІншуртех CyberCube, що займається аналітикою кіберризиків, залучив 50 мільйонів доларів додаткового капіталу, в результаті чого загальна сума інвестицій перевищила 100 мільйонів доларів.

Раунд очолювали інвестиційні фонди під управлінням Morgan Stanley Tactical Value, пише Beinsure, а також існуючі інвестори, зокрема Forgepoint Capital, Hudson Structured Capital Management (Bermuda), MTech Capital і Stone Point Capital, а також Скотт Стівенсон, колишній головний виконавчий директор Verisk Analytics (дивіться перелік Biggest Cyber Unicorn Startups in the World).

CyberCube є розробником платформи аналізу кіберризиків, яка використовується страховими компаніями та брокерами для кращого розуміння вразливості своїх клієнтів до загроз кібербезпеці, надаючи їм кращий спосіб захистити себе. Використовуючи програмне забезпечення, страховики та андеррайтери можуть точніше оцінювати індивідуальні комерційні ризики під час процесу страхування.

Стартап пропонує низку інструментів програмного забезпечення як послуги (SaaS), у тому числі послугою Broking Manager, яка націлена на страхових брокерів і допомагає їм краще консультувати клієнтів щодо передачі ризиків.

Менеджер портфелю керує моделями катастроф на основі сценаріїв, щоб допомогти вищому керівництву приймати рішення, а Account Manager призначений для страхових андеррайтерів, надаючи клієнтам унікальне бачення кожного ризику, який вони оцінюють, а також практичну інформацію про те, як зменшити ці ризики.

Раунд слідує за потужним роком зростання для компанії. Зазначається, що його платформу використовують деякі з найбільших і найдосконаліших гравців світу в галузі страхування та брокерської діяльності, включаючи Relm Insurance, Elpha Secure Technology, Baldwin Risk Partners Group і Kroll LLC.  | Форіншурер