Іншуртех PasarPolis залучив дадатково $12 млн після отриманих $54 млн у раунді серії B


Іншуртех PasarPolis залучив дадатково $12 млн після отриманих $54 млн у раунді серії BІндонезійська іншуртех-компанія PasarPolis залучила 12 мільйонів доларів у вигляді перехідного фінансування. У раунді брали участь існуючі інвестори, включаючи британського інвестора Leapfrog Investment, орієнтовану на Індонезію Intudo Ventures і венчурну компанію Go-Ventures, яку підтримує GoTo.

Стартап востаннє залучав 54 мільйони доларів у раунді серії B у 2020 році за участі LeapFrog Investments, Go-Ventures та Intudo Ventures. Серед інших спонсорів раунду серії B фірми – фінансова компанія SBI Investment, Alpha JWC Ventures, а також китайський гігант побутової електроніки Xiaomi.

Генеральний директор і співзасновник PasarPolis Клеосент Рендінг є найбільшим акціонером, який володіє 21,2% акцій класу B компанії. Go–Ventures через GV Protect Limited володіє 13,32% акцій класу A, 1,96% акцій класу B і 1,09% акцій класу C. Водночас SBI Investment та IFC володіють по 7,34% акцій класу С.

Заснована в 2015 році компанія PasarPolis починала свій шлях як агрегатор страхових продуктів. З тих пір вона перетворилася на постачальника доступних страхових рішень, використовуючи великі дані та алгоритми та співпрацюючи зі страховими компаніями. Компанія продає понад 175 продуктів страхування електроніки, здоров’я, транспортних засобів, нещасних випадків, майна та подорожей.

У 2019 році PasarPolis вийшов за межі внутрішнього ринку і розпочав діяльність у Таїланді та В’єтнамі. Компанія об’єдналася з платформами електронної комерції Shopee у Таїланді та в’єтнамською Sendo для продажу своєї продукції.

Він співпрацює з понад 50 страховими компаніями та цифровими гігантами, включаючи Gojek, IKEA, Shopee та Xiaomi. Стратегічне партнерство з відомими споживчими брендами, які є провідними на ринку, робить продукти мікрострахування безпосередньо доступними для споживача як частину процесу покупки.

PasarPolis видав понад 1 мільярд полісів новим клієнтам, водіям, які замовили поїздку, кур’єрам і онлайн-продавцям МСП, які раніше мали обмежений доступ до страхових полісів. У жовтні цього року компанія запустила «Tap Insure», новий канал дистрибуції для кінцевих споживачів.   | Форіншурер