Іншуртех Intelligent AI отримав фінансування на розвиток платформи для андеррайтингу майна


Іншуртех Intelligent AI отримав фінансування на розвиток платформи для андеррайтингу майнаІншуртех Intelligent AI, який допомагає управляти страховими ризиками за допомогою штучного інтелекту та аналізу даних, залучив 2 мільйони фунтів стерлінгів початкового фінансування. SuperSeed виступив провідним інвестором із зобов’язаннями також від інвестиційних фондів Корнуолла та островів Сіллі. Неназвані британські інвестори-ангели також приєдналися до раунду.

Це фінансування дозволить Intelligent AI продовжити розвиток своєї платформи андеррайтингу. Компанія прагне найняти більше персоналу, розвивати глобальні партнерства та виходити за межі страхових ринків Великобританії та США.

"Андеррайтери нерухомості Lloyd's втрачали в середньому 800 мільйонів фунтів стерлінгів на рік у період між 2017 і 2021 роками. Тому вкрай важливо, щоб галузь відійшла від системи, заснованої на неповних історичних даних, що посилюється тим фактом, що через високі витрати оцінюється лише 10% нерухомості ризик-інженерами", каже Генеральний директор Intelligent AI Ентоні Пік.

Insurtech Intelligent AI було створено, щоб допомогти страховикам точно прогнозувати ризик комерційної нерухомості за допомогою хмарного рішення. Його платформа використовує 300 точок даних, починаючи від аналізу супутникових зображень, погоди в реальному часі та ризиків повеней до рівня злочинності та часу реагування пожежної служби.

Штучний інтелект і розширена аналітика даних дають змогу страховикам, брокерам і їхнім клієнтам краще визначати й відстежувати ризики, надаючи практичну інформацію, яка може заощаджувати сектору комерційної нерухомості сотні мільйонів фунтів щорічно.

Інтелектуальний штучний інтелект виконує місію заощаджувати 500 мільйонів фунтів стерлінгів на рік на страхових претензіях, яких можна уникнути, для сектору нерухомості Великобританії.

Це початкове фінансування з’явилося лише через кілька місяців після того, як Intelligent AI забезпечив 400 тис. фунтів стерлінгів у своєму попередньому раунді. Інвестиції були здійснені компанією RLC Ventures після закінчення Lloyds Lab Accelerator.  | Форіншурер