Іншуртех Pie Insurance запустив разом з Ford Credit страхування комерційних авто за допомогою АІ


Іншуртех Pie Insurance запустив разом з Ford Credit страхування комерційних авто за допомогою АІІншуртех Pie Insurance та Ford Credit оголосили про запуск нового продукту страхування комерційних автомобілів для клієнтів Ford Pro.

Pie, іншуртех-компанія, що спеціалізується на комерційному страхуванні для малого бізнесу, забезпечує розповсюдження, андеррайтинг, обслуговування та врегулювання збитків.

Це стратегічне партнерство під назвою Ford Pro Insure, засноване на платформі Pie Insurance, є одним з 2800 партнерських проектів, які Pie Insurance налагодила з 2017 року. Iншуртех на сьогодні вже отримав понад 615 мільйонів доларів фінансування від інвесторів.

Нова послуга є додатковим продуктом, який покращує комплекс послуг Ford Credit, що надаються клієнтам Ford Pro.

Страхування Ford Pro Insure поширюватиметься на комерційні автомобілі, придбані через Ford Pro та іншим каналам. Він надаватиметься через дочірню страхову компанію Ford Credit і, як очікується, почне розгортатися в першій половині 2023 року.

Розширюючи покриття автострахування для дилерів, Джим Дротман, виконавчий віце-президент Ford Pro FinSimple із нагляду за комерційним фінансуванням і страхуванням, пояснив, що клієнти Ford Pro звикли очікувати повного набору продуктів і послуг, які гарантують, що їхні автопарки є найбільш ефективним і продуктивним бізнесом-інструментом. Страхування своїх автомобілів через Ford Pro Insure стане важливою частиною досвіду, який допоможе багатьом бізнес-клієнтам знизити загальну вартість володіння автопарком.

Ford Credit зосереджений на розвитку можливостей у ключових сферах, важливих для комерційних клієнтів. Використання досвіду Pie у сфері технології комерційного страхування в розробці Ford Pro Insure допоможе Ford Credit швидко запропонувати підприємствам «безпроблемний варіант фінансування та страхування під одним дахом».  | Форіншурер