Збільшити суму страхового покриття Автоцивілки можна онлайн в кабінеті клієнта СК «Експрес Страхування»


Клієнти СК «Експрес Страхування», що входить до складу Корпорації УкрАВТО», отримали можливість підписати договір добровільного страхування цивільної відповідальності онлайн через Особистий кабінет на сайті Компанії.

Якщо раніше для укладання договору добровільної автоцивілки необхідно було особисто підписувати договір в представництві страхової компанії, то тепер його можна укласти онлайн, як і поліс автоцивілки.

Для підписання договору ДЦВ необхідно зареєструватись в Особистому кабінеті клієнта на сайті СК «Експрес Страхування», пройти ідентифікацію, ознайомитись з договором онлайн і, за бажанням, роздрукувати його. Для підписання документу не потрібен цифровий підпис – лише телефон.

Згідно з законодавством, максимальна виплата потерпілому, яку може здійснити страхова компанія за обов’язковою автоцивілкою, складає 160 тис. грн за майновими збитками. Щоб вберегти себе від ситуацій, коли завдані збитки перевищують встановлену максимальну суму виплати за полісом автоцивілки, цю суму можна збільшити за допомогою добровільної автоцивілки на суму від 50 000 грн до 500 000 грн.

«Маючи багаторічний досвід експертизи з автострахування, ми продовжуємо реалізовувати нашу стратегію розширення можливостей для клієнтів. Ми не тільки у повному обсязі виконуємо наші зобов`язання перед клієнтами, але й робимо сервіси для них максимальному зручними. Зауважу, що у 2022 році рівень виплат СК «Експрес Страхування» за договорами добровільної автоцивілки перевищив 87% та зріс на майже 41% порівняно з минулим роком», - зазначила Директор СК «Експрес Страхування» Тетяна Щучьєва.

Нагадаємо, що СК «Експрес Страхування» створила умови для пролонгації раніше укладених договорів КАСКО через Особистий кабінет клієнта на офіційному сайті Компанії.

Підписання договорів відбувається повністю в електронному вигляді та не потребує додаткового огляду автомобіля до підписання договору.
Крім підписання договорів КАСКО онлайн, Особистий кабінет на сайті СК «Експрес Страхування» дозволяє перевірити інформацію щодо всіх договорів страхування клієнта, будь-коли укладених з компанією; оплатити онлайн без комісій будь-який договір, оформлений онлайн чи офлайн, чергові платежі та поліси у зручний час і спосіб; слідкувати і контролювати стан всіх оплат за договорами.  | Форіншурер