Страхове шахрайство щорічно обходиться страховикам США у $309 млрд


Страхове шахрайство щорічно обходиться страховикам США у $309 млрдCoalition Against Insurance Fraud оприлюднила звіт, згідно з яким страхове шахрайство коштує страховикам США 308,6 мільярда доларів щорічно. У 1995 році ця цифра становила 80 мільярдів доларів.

У звіті розглядаються всі види страхування, а також скориговано з урахуванням інфляції, на відміну від звіту 1995 року (він не враховував нові форми кіберстрахового шахрайства, які зараз впливають на США).

Лише застосування калькулятора інфляції збільшує цифру з 80 мільярдів доларів до 155 мільярдів доларів. У той же час решта додаткових 156 мільярдів доларів страхового шахрайства включає додаткові види страхування, включаючи медичне обслуговування, компенсацію працівникам, а також страхування життя та інвалідності.

Фактичні обсяги страхового шахрайства для американських громадян не можуть бути точно виміряні, тому звіт аналізує доступні ресурси для оцінки економічної шкоди, яку щорічно завдає страхове шахрайство страховикам США. Команда докторантів CSU зібрала дані з найнадійніших доступних джерел для кожної лінії страхування.  | Форіншурер