Кастодіальний сервіс Copper застрахував цифрові активи своїх клієнтів-інституціоналів на $500 млн


Copper забезпечив страховий захист цифрових активів клієнтів-інституціоналів на $500 млнCopper, постачальник рішень для зберігання та торгівлі криптоактивами, забезпечив страховий захист цифрових активів у холодному сховищі на суму 500 мільйонів доларів від групи страховиків під керівництвом перестраховика Canopius за участі брокера Aon.

Для Copper отримання такого рівня страхового покриття відбувається після ретельної оцінки її протоколів управління ризиками.

Нове страхове рішення забезпечує захист від змови співробітників, крадіжки третіми особами та фізичної втрати або пошкодження цифрових активів, що зберігаються на жорстких дисках. Це нове рішення доповнює існуючий спеціальний поліс страхування від злочинів Copper, створений за посередництва брокера Aon, тим самим підсилюючи пропозицію безпеки зберігача для своїх інститйційних клієнтів (дивись Crypto Blockchain Unicorns).

Вартість цифрових активів продовжує значно зростати, а поточна ринкова капіталізація Copper становить трохи більше 1 трильйона доларів. Зростання було зумовлене більшим попитом на холодне зберігання та призвело до необхідності захисту криптоактивів офлайн. У відповідь на це Aon і Canopius співпрацювали з Copper, щоб створити страховий продукт, який відповідає їхнім вимогам.

Керівник апарату Copper Грег Холл прокоментував: «Захист цифрових активів є головною метою нашого бізнесу, і тепер у нас є додатковий рівень безпеки, щоб заспокоїти наших клієнтів. Copper продовжуватиме тісно співпрацювати зі страховим ринком, щоб гарантувати, що у нас є найбільш відповідна, провідна на ринку політика для підтримки зростання нашого бізнесу».  | Форіншурер