D&O-Іншуртех Anzen залучив $10 млн початкового фінансування під керівництвом Andreesen Horowitz


Anzen Insurance залучає $10 млн початкового фінансування під егідою Andreesen HorowitzAnzen Insurance, що базується в Сан-Франциско і займається страхуванням менеджменту компаній, що швидко розвиваються, залучила 10 мільйонів доларів початкового фінансування на чолі з Andreesen Horowitz, за участю MS&AD Ventures, Tokio Marine (Азія), AmTrust Financial і Greenlight Re, пише Beinsure.

Anzen може отримати ключові операційні дані з Payroll, HRIS та ATS, щоб захистити компанії. "Ми уніфікуємо, аналізуємо та звітуємо про будь-які ризики, які можуть негативно вплинути на вас, ваших співробітників і ваших акціонерів", кажуть у Anzen.

Багато компаній вимагають придбати захист D&O відповідальності керівництва, але мало хто розуміє, навіщо їм це потрібно. Що ще важливіше, небагато керівників компаній знають, як уникнути ризиків, які покликане покривати страхування менеджменту (дивіться 5 D&O Insurance Market Trend 2023).

Anzen було засновано, щоб захистити компанії, які вірять у створення безпечного та високоцінного робочого середовища для своїх співробітників і керівних команд. «Ми віримо, що компанії, що розвиваються, та їхні керівники, якщо їм нададуть правильні інструменти та вказівки, зможуть створити культуру безпеки, поваги та цінності».

«Anzen — це не лише страхування: ми забезпечуємо підвищену безпеку власників бізнесу. Ми хочемо, щоб команди витрачали свій час на розробку кращих продуктів і послуг, водночас менше турбуючись про відповідність, кадрові, фінансові та акціонерні ризики. Ми вважаємо, що страхування має активно підтримувати бізнес, надаючи послуги, спрямовані на зниження ризику. Ми розуміємо цінність брокера для своїх клієнтів. Через це ми розповсюджуємо страхові продукти та продукти управління ризиками через обрану спільноту висококваліфікованих брокерів у США».

«Сьогодні ми з гордістю представляємо Anzen (японською мовою означає «безпека»), де ми перебудовуємо страхування, яке зобов’язана купувати кожна зростаюча компанія – страхування відповідальності директорів і посадових осіб (D&O). Ми також запускаємо пакет Anzen Management Operations (MgmtOps), який містить перший у своєму роді Safety Auditor, створений для відстеження та автоматизації відповідності співробітників».

Серед страхових партнерів -- AmTrust Financial, Greenlight Re та Everest Re.

Anzen допомагає впроваджувати процес реєстрації та виключення, який відповідає вимогам. Anzen автоматично відстежує будь-які кроки та комунікації, щоб забезпечити вашу безпеку, одночасно швидко масштабуючись.  | Форіншурер