Google Cloud разом зі страховиком Travelers працюють над створенням хмарної екосистеми даних


Google Cloud і Travelers оголосили про спільну роботу над створенням хмарної екосистеми даних, яка швидко синтезуватиме величезні обсяги інформації, допомагаючи андеррайтерам Travellers ефективніше оцінювати ризики для великих і середніх компаній.

Екосистема даних, створена на базі Google Cloud, об’єднає мільйони структурованих і неструктурованих точок даних із багатьох джерел — внутрішніх і зовнішніх — і використовуватиме штучний інтелект і розширену аналітику, щоб дати андеррайтерам більш чітке уявлення про профіль ризику потенційного рахунку. Це прискорить процес котирування для агентів і клієнтів.

Перші пілотні результати партнерства Google Cloud і Travellers показали, що завдяки використанню даних і інструментів аналітики Google Cloud можна скоротити час на заповнення файлу андеррайтингу для комерційної страхової пропозиції для великого чи середнього бізнесу зі стандартних тижнів до хвилин, що суттєво скорочує час від подання до пропозиції.

«Страхові компанії багаті конфіденційними даними, але є велика кількість нових і нових даних третіх сторін, які стають все більш цінними для андеррайтерів. Наша кінцева мета — розширити можливості страхової галузі за допомогою хмарних технологій, які з’єднують ці точки та забезпечують повне уявлення про ризики», – зазначила Хенна Карна, керуючий директор Global Insurance, Reinsurance & Risk Management Industry Solutions, Google Cloud.  | Форіншурер