Amazon запускає страховий магазин Amazon Insurance Store у Великобританії


Гігант онлайн-роздрібної торгівлі Amazon запустив страховий магазин, де клієнти можуть придбати різні програми страхування житла за допомогою нової платформи для оцінок і порівняння.

Amazon Insurance Store забезпечує швидкий і простий спосіб для клієнтів у Великобританії, які шукають страхування житла, переглядати магазин страхування житла та переглядати порівняльні ціни.

У рамках запуску Amazon співпрацює з трьома страховими брендами: Ageas UK, Co-op і LV= General Insurance. Кожну компанію-партнера обирали за кількома критеріями, орієнтованими на клієнта, включаючи прийнятні часові рамки для розгляду та вирішення претензій, а також досягнення високої планки щодо обслуговування клієнтів.

У міру того, як послуга розвивається, Amazon заявила, що на початку 2023 року додасть більше страховиків до Amazon Insurance Store.

Платформа зазначила, що всі поліси починаються з однакового рівня страхового покриття під назвою Amazon Standard of Cover, який включає захист деяких із найпоширеніших страхових ризиків по майну.

При розробці стандарту страхового покриття компанія провела комплексне дослідження сектору страхування житла, щоб визначити, які аспекти страхування житла найбільше затребувані клієнтами. В рамках досліджень і розробок Amazon працювала зі страховиками-учасниками, щоб оптимізувати один із найскладніших аспектів процесу купівлі страхування житла, а саме анкету цінових пропозицій.

Клієнтам задають лише важливі запитання, які вимагають страховики, щоб отримати ціну, що спрощує процес.

Amazon каже, що формування зворотного зв’язку та відгуків клієнтів також є пріоритетом, оскільки політика купівлі стає дедалі більшою, магазин заповнюватиме відгуки клієнтів, оцінки і рівень задоволеності виплатами, щоб клієнти могли приймати більш обґрунтовані рішення про покупку страхових продуктів.  | Форіншурер