Іншуртех-платформа по страхуванню опікунів TCARE отримала від інвесторів $17 млн


Іншуртех-платформа по страхуванню життя TCARE отримала від інвесторів $17 млнАмериканська Іншуртех-платформа TCARE, яка надає підтримку сімейним опікунам і пропонує «першу в своєму роді» страховку, щоб захистити від витрат на догляд за коханою людиною вдома, залучила 17 мільйонів доларів в раунді фінансування серії A на чолі з компанією венчурного капіталу American Family Ventures.

Останнє збільшення капіталу ґрунтується на початковому раунді на 3 мільйони доларів з 2020 року. Раунд серії A також включає таких інвесторів, як Ziegler Link-age Funds, Unum Ventures, Inception Health, Sompo Holdings і Plug & Play Ventures.

Компанія TCARE, що базується в штаті Міссурі, прагне викорінити «вигорання доглядальників» у секторі догляду вдома – проблему, яку вона описує як широко поширену. Відповідно до звіту CDC, кожен третій доглядач надає 20 або більше годин догляду на тиждень, а більше половини надають догляд або допомогу протягом принаймні 24 місяців.

TCARE працює з сімейними опікунами, щоб визначити першопричину їхнього вигорання та розробити індивідуальне втручання, що відповідає індивідуальним обставинам опікуна. Він також пропонує страховий продукт для опікунів, який допоможе покрити такі важливі витрати, як ремонт будинку, подорожі та втрачена зарплата.

У приватному секторі TCARE співпрацює з ризикованими організаціями керованого догляду (MCO) і страховими компаніями, які пропонують страхування життя та довгострокового догляду (LTC). Для державного сектору вона ліцензує свою запатентовану платформу для програм догляду в урядах штатів, індіанських племенах і агентствах соціальних служб.  | Форіншурер