Техплатформа Dutchie працює над розробкою нового покоління страхових продуктів для індустрії медичного канабісу


Техплатформа Dutchie працює над розробкою нового покоління страхових продуктів для індустрії медичного канабісуDutchie, технологічна платформа з продажу медичного канабісу, виходить на ринок страхування. Минулого місяця стартап залучив 350 мільйонів доларів при оцінці 3,75 мільярда доларів, і обслуговує понад 5000 амбулаторій США та Канаді, обробляючи 14 мільярдів доларів щорічних продажів.

Компанія зараз шукає старшого страхового андеррайтера для розробки наступного покоління страхового продукту для індустрії канабісу. Фахівець керуватиме повним процесом виведення страхового продукту на ринок шляхом спільної розробки правил андеррайтингу, взаємодії з регуляторними органами штату та впровадження, одночасно будуючи та підтримуючи відносини зі страховиками, які спеціалізуються на страхуванні канабісу.

Маурісіо Комі залишив свою посаду генерального директора Quickbooks Insurance, щоб приєднатися до Dutchie.

Компанія шукала менеджера з роботи з комерційними лініями та продюсера з продажу комерційних ліній. Ці фахівці будуть продавати комерційне страхування та обслуговувати існуючу базу клієнтів комерційного страхування.

З тих пір компанія створила спеціальну цільову сторінку для своєї страхової практики – Dutchie Insurance – заявивши, що це страхове агентство з повним спектром послуг, яке обслуговує виключно індустрію канабісу, пропонуючи «вбудований захист від насіння до продажу».

Потенційних клієнтів, які бажають дізнатися більше, просять запланувати 30-хвилинну консультацію зі страхування.

У 2017 році в США було близько 4300 диспансерів, однак у 2020 році ця цифра зросла до 7490, причому значна частина цього ринку припадала на Dutchie. Тому не дивно, що компанія шукає інше джерело доходу, наприклад продаж продуктів страхування.  | Фориншурер