Іншуртехи Players Health та Socotra запустили страховий продукт для спортсменів та тренерів


Іншуртехи Players Health та Socotra запустили страховий продукт для спортсменів та тренерівPlayers Health, інноваційна спортивна платформа та MGA-іншуртех, запустив унікальний страховий продукт, який дозволяє аматорським і професійним спортивним командам купувати комплексне страхування для захисту гравців, тренерів і власників через агентів або портал прямого споживання.

Страхування відіграє вирішальну роль у житті спортивної команди. Велика різноманітність ризиків, з якими стикається команда, означає, що вона повинна отримати низку видів страхування, включаючи комерційний поліс і медичне страхування спортсмена.

Швидке та ефективне отримання точно відповідних покриттів для команди часто є проблемою.

Новий продукт Players Health поєднує загальну відповідальність, страхування директорів і посадових осіб, а також медичне страхування спортсменів і є проривом у галузі у вирішенні цієї проблеми, спираючись на зростаючу тенденцію до вбудованого страхування.

Ця перша у своєму роді страхова пропозиція розроблена компанією Socotra, що дозволило компанії розробити та запустити надзвичайно складний продукт лише за три місяці. Розробка продукту, який включає три типи страхового покриття, включає 400 форм і був запущений в 41 штаті, зайняла б від одного до двох років за допомогою традиційних методів і технологій.

За останні 18 місяців 27 страховиками та MGAs іншуртехи вибрали основну систему, Socotra забезпечує найбільш відкриту та гнучку платформу страхової галузі, достатньо потужну для сучасних інноваторів.

За допомогою Socotra страховики можуть швидко запустити будь-який страховий продукт із готовими можливостями або шляхом інтеграції через відкриті API будь-якої спеціальної або сторонньої технології в страхову екосистему.

Players Health прагнув запропонувати свій новий продукт через цифровий інтерфейс і включити вміст рейтингів, правила та форми, що швидко змінюються.

Вони обрали BizDynamics, хмарний бізнес-підрозділ ValueMomentum та сертифікованого партнера Socotra, для розгортання свого хмарного рейтингового механізму та цифрової платформи взаємодії, яка повністю інтегрована з компаніями.  | Фориншурер