Британська Insurtech-компанія Ondo уклала партнерські відносини з Admiral Insurance


Британська Insurtech-компанія Ondo уклала партнерські відносини з Admiral Insurance, щоб поставити 20 000 розумних пристроїв клієнтам Platinum страхування житла.

Цей крок відбувся після розміщення Ondo на Лондонській фондовій біржі в березні 2022 року в рамках стратегії компанії бути провідним постачальником технологій запобігання збиткам для домашніх страховиків за допомогою LeakBot.

Наразі пристрої для виявлення витоків будуть надаватися клієнтам Admiral Home Insurance Platinum у рамках пілотного проекту з однією з найбільших страхових компаній Великобританії. Протягом наступних шести місяців Admiral Home Insurance забезпечить 20 000 клієнтів безкоштовними пристроями LeakBot і ремонтом від сантехніка LeakBot.

Випробування з групою клієнтів Admiral’s Platinum Cover буде використано для визначення можливості ширшого розгортання в клієнтській базі Admiral.

Відповідно до звітів, Admiral має понад 1,3 мільйона клієнтів страхування житла у Британії та є провідним брендом страхування житла у новому бізнесі, із зростанням придбання на 11% у минулому фінансовому році.

LeakBot — це власний пристрій Ondo. Розроблена в 2015 році технологія на основі датчиків може бути встановлена ​​самостійно власниками будинків, які закріплюють її на своїй магістральній трубі та завантажують додаток, який відстежує температуру повітря та води.

Витік витягує холоднішу воду ззовні та створює постійне зниження температури. Під час пілотного періоду клієнти Admiral’s Platinum отримають сповіщення від LeakBot, щоб вони повідомили про проблему, а сантехнік LeakBot відвідає безкоштовний візит, щоб знайти та усунути витік. За даними ABI, пошкодження водою є найбільшою окремою причиною страхових претензій у сфері житла, лише у Великобританії щодня виплачується 1,8 мільйона фунтів стерлінгів.

LeakBot оприлюднив незалежне дослідження, проведене Consumer Intelligence, яке показало, що страхові компанії заощаджують до 70% на позовах про збитки від води, впроваджуючи LeakBot завдяки ранньому виявленню часто прихованих проблем.  | Фориншурер