Провайдер аналітики кіберризиків CyberCube запустив службу реагування на кіберінциденти CAERS


Провайдер аналітики кіберризиків CyberCube запустив CAERS, нову службу реагування на кіберінциденти для клієнтів продуктів SaaS компаній.

Служба реагування на події Cyber ​​Aggregation Event Response (CAERS) з'явилась завдяки партнерству CyberCube з Kroll, провідним постачальником даних, технологій і ідей, пов’язаних із ризиками, управлінням і зростанням, щоб надавати клієнтам CyberCube інформацію та вказівки щодо основних подій кіберагрегації.

Kroll надаватиме дані про загрози на першому місці, отримані на основі тисяч випадків реагування на інциденти, які він обробляє щороку.

Після великої кіберподії команда CAERS оновлюватиме клієнтів CyberCube останньою інформацією, а SaaS-продукти CyberCube, зокрема менеджер брокера, менеджер облікових записів і менеджер портфоліо, допоможуть у відповідь на будь-яку кіберкатастрофу, що розгортається (дивіться перелік Largest Cyber Unicorn Startups).

Даррен Томсон, керівник служби кіберрозвідки CyberCube, сказав: «Оскільки кіберподії стають все більш поширеними, швидкість і точність, з якою організації реагують на них, є критично важливою. Ось чому ми запустили цю службу, спеціально адаптовану до зростаючої клієнтської бази CyberCube. Тиск на наших клієнтів під час великої кібератаки може бути надзвичайно високим. Завдяки CAERS наша команда, до складу якої входять науковці з обробки даних, актуарії, інженери, економісти та експерти з кібербезпеки, стане продовженням команд наших клієнтів, надаючи їм необхідні оновлення та ділячись нашим досвідом і даними».

Ефективне реагування на інциденти залежить від найновішої та актуальної доступної інформації про загрози. У звіті про ландшафт загроз аналітики спостерігали зростання кількості атак на 356% порівняно з кварталом, де вектором зараження було нульовий день або нещодавно оголошений експлойт програмного забезпечення.

Також було виявлено, що групи програм-вимагачів використовують нещодавно оголошені вразливості лише через кілька днів після випуску. Лише маючи доступ до розвідувальних даних, фірми можуть визначити пріоритети ресурсів, зменшити ризик кібератаки та належним чином відреагувати, якщо станеться найгірше.   | Фориншурер