Глобальний ринок страхових технологій InsurTech до 2032 року досягне $165,4 млрд


Глобальний ринок страхових технологій InsurTech до 2032 року досягне $165,4 млрдРинок страхових технологій InsurTech, за прогнозами Future Market Insights (FMI), досягне чистого капіталу в 165,4 мільярда доларів в 2032 році з розрахунку простої ринкової вартості в 12,5 мільярда доларів в 2021 році.

Очікується, що він досягне вражаючого CAGR у 25,9% протягом прогнозованого періоду.

Зростання загальної обізнаності серед простих людей про переваги страхових полісів створило величезний попит на загальні страхові поліси, які надають кілька компаній по всьому світу. Страхові компанії також збільшили свою присутність на ринку завдяки застосуванню цифрових технологій страхування або інфраструктури страхових технологій відповідно до змін економічного сценарію.

За роки розвитку комерційного страхування InsurtTech Startups активізувалися з точки зору пропозиції індивідуальних полісів для клієнтів. Запровадження такої технології для збору та аналізу даних клієнтів для компаній зі страхування життя insurtech ще більше підвищило бізнес-привабливість глобального ринку insurtech.

Поява низки невеликих і регіональних гравців, що працюють у різних категоріях, таких як страхування автомобілів або страхування житла, призвело до фрагментації ринку, що зробило його висококонкурентним.

Більшість ключових гравців зміцнюють свій ринок, налагоджуючи партнерські відносини та співпрацю з банківськими та фінансовими установами для впровадження нових конкретних комерційних страхових страхових рішень.

«Швидка цифровізація всіх основних секторів послуг економіки також змінила бізнес-модель страхових компаній по всьому світу. Додавання професійних і консультаційних послуг для потенційних клієнтів через онлайн-платформи викликало необхідність інтеграції рішень у сфері страхових технологій, що сприяло подальшому зростанню глобального ринку страхових технологій».

Згідно зі звітом про ринкове дослідження групи EIS для страхових компаній, майже 59% компаній збільшили свої витрати на створення цифрової інфраструктури. Це включає в себе рекордну кількість компаній P&C insurtech на світовому ринку.

ВИСНОВКИ

Абсолютне зростання розміру глобального ринку страхових технологій у вартісному вираженні прогнозується приблизно на 148,8 мільярдів доларів протягом прогнозованих років з 2022 по 2032 років.

Оскільки концепція страхових компаній insurtech розширюється на нові сфери послуг, сегмент рішень зростає швидше, ніж сегмент послуг. Прогнозований CAGR для сегмента рішень становить майже 25,8% на наступне десятиліття.

На основі різноманітних технологій, прийнятих технологічними компаніями зі страхування життя, хмарні обчислення стали найпривабливішим сегментом на сучасному ринку. Очікуване зростання цього сегменту за прогнозні роки становить майже 25,2%.

Ринок США займає домінуючу позицію на світовому ринку, оскільки має найбільший обсяг страхового капіталу, який у 2022 році оцінювався приблизно в 6 мільярдів доларів. Це також країна з найефективнішими показниками з CAGR 25,6%, який досягне чистого капіталу регіонального ринку страхових технологій досягне 58,6 мільярдів доларів до кінця цього прогнозованого періоду.



Серед основних гравців, які працюють на світовому ринку страхування, є Damco Group, Lemonade, Hippo, NEXT Insurance, Metromille, DXC Technology Company, Majesco, Oscar Insurance, Quantemplate, Shift Technology, Trov Insurance Solutions, LLC, Wipro Limited і Zhongan Insurance.

Одна зі страхових компаній у США, Universal Fire & Casualty Insurance Company, оголосила про прийняття платежів у криптовалюті для премій, започатковуючи нову бізнес-модель для страхових компаній зі страхування житла на ринку США. Очікується, що інтеграція таких передових цифрових засобів і технологій блокчейн сприятиме подальшому розвитку світового ринку страхових технологій. Автостраховик Metromile також оголосила в грудні 2021 року приймати криптовалюту від своїх клієнтів для сплати їхніх премій і позовних платежів.   | "Beinsure.com"