INSTANDA отримала $45 млн фінансування на розвиток своєї страхової SaaS-платформи


INSTANDA отримала $45 млн фінансування на розвиток своєї страхової SaaS-платформиСтрахова SaaS-платформа INSTANDA отримала від інвесторів 45 мільйонів доларів у раунді фінансування, який проводив Toscafund за участю Dale Ventures, для наступного етапу зростання за рахунок глобальної експансії на нові страхові ринки.

Кошти будуть використані для розширення географічної присутності компанії в Європі, США, Японії та ОАЕ, а також для швидкого розширення можливостей платформи, включаючи розвиток існуючої екосистеми. Платформа дозволяє створювати та впроваджувати складні страхові продукти за лічені тижні чи місяці.

Основна платформа страхування INSTANDA була створена страховиками для страховиків на основі переконання, що технології повинні використовуватися для прискорення змін та інновацій за низькою ціною. Жодна інша платформа не дозволяє страховикам, посередникам та MGA з усіх видів страхування повністю охопити широкий спектр страхування та реагувати на очікувані зміни в потребах і поведінці споживачів».

Після збільшення премій до $19,5 млн на початку 2020 року INSTANDA отримала 21 нового B2B-клієнта в США, Великобританії, Європі та Японії, охопивши понад 70 клієнтів у всьому світі до першого кварталу 2022 року.

INSTANDA також нещодавно найняла персонал з компаній Aviva, Hiscox, WR Berkley та Accenture, щоб очолити успішне розширення як P&C, так і Life & Health.   | Фориншурер