Індійський іншуртех Pazcare отримав від інвесторів $8,2 млн на розвиток платформи медстрахування працівників


Pazcare, розташована в Індії страхова іншуртех-платформа для виплат працівникам, оголосила про отримання фінансування 8,2 мільйона доларів на чолі з Jafco Asia, довівши оцінку стартапу до 48 мільйонів доларів. Фінансування також включало участь інвесторів, що повертаються, 3One4 Capital та BEENEXT.

На даний момент Pazcare пропонує медичне страхування, страхування від нещасних випадків та амбулаторні послуги. Він монетизує свій бізнес за рахунок комісій від медстраховиків.

Стартап каже, що на даний момент обслуговує на своїй платформі понад 130 тис страхувальників із понад 500 компаній і спостерігає зростання у кварталі на 100%. Серед корпоративних клієнтів компанії Mindtickle, Mamaearth, Levi's, Cash Karo та Open Financial.

Останнім раундом фінансування Pazcare був початковий раунд у розмірі 3,5 мільйона доларів, зібраний у жовтні 2021 року. Зараз він зібрав загалом близько 12 мільйонів доларів з моменту його заснування в 2021 році Санчітом Маліком та Манішом Мішрою. Він має на меті залучити ще 2000 компаній на свою платформу протягом наступних кількох кварталів.

Малік сказав TechCrunch, що нове фінансування буде використано для розширення страхових програм Pazcare і подвоєння його команди. Він і Мішра хотіли створити Pazcare, тому що «проникнення страхування здоров’я та життя в Індії було дуже низьким», – сказав Малік. «В Індії ми самі по собі, або ми купуємо страховку самі, або залежимо від наших роботодавців у наданні цих переваг. Ми віримо, що проникнення страхування буде в першу чергу керуватися роботодавцем, і це стало великим тригером для нас, щоб увійти в нього».

У своїй заяві керівник відділу інвестицій у Південну Азію Jafco Asia Супрія Сінгх сказала: «Страхування B2B — це великий простір в Азії».  | Фориншурер