Howden купує TigerRisk за $400М, створюючи четвертого за величиною глобального перестрахового брокера


Howden Group Holdings має намір збільшити масштаби на ринках перестрахування та капіталу завдяки придбанню брокера TigerRisk Partners. Вартість угоди 400 мільйонів доларів. Клієнти отримають доступ до 450 експертів у більш ніж 30 офісах.

Howden стверджує, що ця угода «створює четвертого глобального гравця на ринку перестрахування» та ґрунтується на його глобальному інтегрованому підході».

Угода ще більше зміцнює позиції Howden як глобального посередника з перестрахування, створюючи загальний бізнес на 30 мільярдів доларів і вартістю понад 13 мільярдів доларів, у якому працюють 12 тис. людей у ​​45 країнах.

Очікується, що глобальна дистриб’юторська мережа Howden Re та досвід перестрахування, керований даними, у сфері міжнародних спеціалізованих послуг, факультативного перестрахування та керуючих генеральних агентів (MGA) прискорять потенціал зростання перестрахування, ринків капіталу, консалтингу та технологій, орієнтованого на США.

Для Howden придбання брокера TigerRisk є ознакою його продовження інвестицій у США, зосередженого на MGA та перестрахування для підтримки існуючих роздрібних та корпоративних клієнтів. Крім того, ця угода відбулась після його нещодавнього переходу до покупки DUAL у США через придбання Align Financial Holdings.

Угода підтримана довгостроковими інвесторами Howden, включаючи General Atlantic, CDPQ і HG.  | Фориншурер