Gradient AI приєднався до ініціативи Insurtech Vanguards постачальника хмарної іншуртех-платформи Guidewire


Gradient AI приєднався до ініціативи Insurtech Vanguards постачальника хмарної іншуртех-платформи Guidewire Gradient AI приєднався до програми Insurtech Vanguards - нової ініціативи постачальника хмарної іншуртех-платформи для P&C-страхування Guidewire, щоб допомогти страховикам дізнатися про нові страхові технології.

«Guidewire сьогодні є постачальником платформ у страховій галузі, і ми пишаємося тим, що працюємо з компанією», — сказав Стен Сміт, засновник і виконавчий директор Gradient AI. «Як частина програми Guidewire Insurtech Vanguards, ми з нетерпінням чекаємо допомоги страховикам покращити процеси андеррайтингу та врегулювання претензій за допомогою наших рішень зі страхування AI-power».

Insurtech Vanguards — це спільнота стартапів і постачальників технологій, які пропонують рішення в галузі P&C. У рамках програми Guidewire надає стратегічні вказівки та захищає інтереси страхових компаній, які беруть участь у програмі, водночас зв’язуючи їх із клієнтами Guidewire P&C.

«Gradient AI – це інноваційне страхове рішення, яке надає страховикам інформацію, необхідну для значного підвищення їх ефективності та прибутковості в претензіях та операціях по андеррайтингу», – сказала Лора Драбік, головний євангеліст Guidewire.

Згідно з даними Guidewire Gradient AI, набір даних андеррайтингу та претензій у поєднанні з можливостями машинного навчання дає змогу страховикам покращити результати оцінки ризиків та врегулювання збитків. Що стосується андеррайтингу, Gradient AI покращує точність ціноутворення, зменшує коефіцієнт збитків і допомагає страховикам швидше визначати тариф. Що стосується виплат, це дає змогу менеджерам з врегулювання зменшити тривалість та вартість процессу здійснення виплат.  | Фориншурер