Цифровий неостраховик Getsafe розширив продуктову лінійку страхування житла для міленіалів


Цифровий неостраховик Getsafe розширив свою лінійку страхування житла для міленіалівЦифровий страховик Getsafe запускає страхування нових будівель, розширивши свою програму страхування житла у Великобританії. Компанія щойно досягла позначки в 50 тис. клієнтів у Великобританії і продовжує збільшувати свої позиції провідного неостраховика в Європі.

Після успішного зростання на британському ринку Getsafe розширює свій портфель і представляє свій новий цифровий продукт страхування будинків та майна. Новий продукт має велику частину ДНК, яка зробила Getsafe настільки популярним серед покоління міленіалів: замість фіксованого контракту з жорсткими умовами, стартап пропонує гнучку страхову підписку, яку люди можуть налаштувати відповідно до своїх потреб і скасовувати її щодня без адміністративних зборів.

Це дозволяє клієнтам, особливо молодим власникам будинків, вибирати необхідне покриття для свого майна та не платити за невідповідні пакети. За аналогічною схемою працює іншуртех Lemonade.

63% британського населення мають житло, що робить нове страхування житла Getsafe актуальним не лише для багатьох людей, але й для молоді. Ось чому Getsafe вирішив спочатку запустити свій продукт у Сполученому Королівстві, задовольнивши важливу потребу безпеки для більшості населення.

«Ми в Getsafe віримо, що світ заслуговує на краще страхування. Тому ми створюємо страхування, яке є прозорим, доступним і справедливим. Допомагаючи тисячам клієнтів керувати своєю страховкою без будь-яких документів і клопотів, всього за кілька секунд, і все це зі своїх телефонів одним дотиком. Завдяки цьому підходу, який орієнтований на мобільні пристрої, ми розробляємо продукт, який ідеально відповідає запитам молодого покоління, що володіє технологіями», каже Крістіан Вінс, генеральний директор і співзасновник Getsafe.

Getsafe має на меті стати єдиним рішенням для всіх людей, які хочуть керувати страхуванням за допомогою смартфона. Вже більше однієї чверті загального зростання Getsafe відбувається за рахунок британського ринку. Крістіан Вінс каже, що за останні шість місяців компанія більш ніж удвічі збільшила клієнтську базу до 50 тис. лише у Великобританії. З новим продуктом іншуртех планує подвоїти темпи зростання.

Заснована в 2015 році, іншуртех-компанія Getsafe починала як цифровий брокер, а потім перейшла до розробки власних цифрових страхових продуктів як генеральний агент-керівник. У 2021 році Getsafe отримала власну страхову ліцензію для Німеччини та Європейського Союзу, що дозволило компанії контролювати весь ланцюжок створення вартості та ще швидше впроваджувати інновації.

Зараз у Getsafe працює 170 людей у ​​трьох місцях і обслуговує понад 300 тис. клієнтів. У наступні місяці Getsafe планує розширити свою діяльність на ринки у Франції, Італії та Австрії.

«Пандемія прискорила впровадження цифрових страхових рішень. Особливо цільові групи, які володіють цифровою підкованістю, звикли робити все за допомогою смартфона – це включає банківську діяльність і торгівлю, а також страхування. Завдяки нашій платформі ми замінюємо складність і ручне оформлення документів розумними ботами та автоматизацією, створюючи кращий і швидший досвід страхування для всіх. Ми хочемо створити одного з провідних цифрових страховиків у Європі, і ми тільки починаємо», каже Крістіан Вінс.  | Фориншурер