Компанія з моделювання ризиків RMS запускає нову програму для андеррайтерів UnderwriteIQ


RMS, компанія з моделювання ризиків і рішень, запускає нову програму UnderwriteIQ, розміщену на хмарній RMS Intelligent Risk Platform, яка дозволяє андеррайтерам мати більший контроль над ризиками, об’єднуючи дані про ризики, ризики та збитки в процесі андеррайтингу на момент прийняття рішення – все це ґрунтується на науці даних та моделях RMS.

Нова програма дозволить андеррайтерам впевнено оцінювати ціни, дозволить приймати послідовні рішення щодо ризику та підвищити ефективність операцій.

Додаток розміщено на модульній та уніфікованій RMS Intelligent Risk Platform (IRP). Платформа надає власну та третинну аналітику даних для швидкого отримання високоякісної інформації про ризики за допомогою додатків, які відповідають потребам андеррайтингу та управління портфелем.

Клієнти отримують переваги від безпечної хмарної платформи, яка забезпечує розширену аналітику за допомогою єдиної цілісної корпоративної системи управління ризиками, без обслуговування апаратного та програмного забезпечення, необхідного для локальних пропозицій. IRP легко інтегрується в існуючі системи, а його модульна конструкція дозволяє користувачам ліцензувати та використовувати лише необхідні програми або API.

UnderwriteIQ є останнім доповненням до набору програм RMS IQ, який також включає TreatyIQ та ExposureIQ.

Додаток TreatyIQ дозволяє користувачам швидко розробляти та аналізувати як прості, так і складні структури програми договорів, а також імпортувати й використовувати будь-які змодельовані дані про втрати, адаптовані до погляду користувача на ризик. Інтуїтивно зрозумілий, орієнтований на андеррайтерів, користувальницький досвід підтримує індивідуальне ціноутворення та показники капіталу та може відображати швидкі результати з аналітикою сукупних позицій та ефективності ризикового капіталу.

ExposureIQ дозволяє користувачам керувати як перестрахуванням, так і страховими накопиченнями в межах однієї програми, створюючи структури, які інтуїтивно відображають їх бізнес-ієрархії. Додаток також забезпечує візуалізацію подій катастрофи майже в реальному часі за допомогою потужного модуля відображення, який безпосередньо інтегрує дані RMS Event Response та RMS HWind.

ExposureIQ робить управління ризиками для всього бізнесу швидшим і точнішим, дозволяючи легко ідентифікувати ключові чинники накопичень і тенденцій портфеля, а також аналізувати детерміновані втрати в будь-якому регіоні світу.  | Фориншурер