Іншуртех Honeycomb залучив $15,4 млн фінансування від Ibex Investors


Іншуртех <A HREF=https://honeycombinsurance.com/ id=ratings_a target=_blank>Honeycomb</A> залучив $15,4 млн фінансування під керівництвом Ibex Investors Honeycomb оголосила, що залучила 15,4 мільйона доларів у рамках раунду фінансування серії A під керівництвом Ibex Investors.

Провайдер цифрового страхування, що швидко розвивається, розробив перший технологічний пакет для багатоквартирних об’єктів нерухомості, який значно спрощує важкий і тривалий процес оформлення договору страхування, з яким стикаються власники квартир і асоціації власників квартир, які шукають страхування. Крім того, запатентована технологія Honeycomb з використанням штучного інтелекту, також є першою, яка дає змогу миттєво надавати індивідуальні страхові покриття за «чесною ціною».

Компанія, що базується в США та Ізраїлі, яка почала працювати з червня 2021 року, тепер працює в чотирьох штатах – Іллінойсі, Арізоні, Мічигані та Огайо – з планами цього року запустити ще в десяти штатах, які охоплюють 60% країни. До кінця кварталу Honeycomb планує застрахувати нерухомість на суму понад 1 мільярд доларів.

«У Honeycomb нам вдалося перетворити інституційні знання команди в алгоритми, які аналізують глибокі дані від першої сторони, конкретні місцеположення, щоб точніше оцінювати ризики. У результаті ми можемо виконувати більш надійний андеррайтинг швидше та з нижчими витратами, ніж це було можливо раніше", - зауважив співзасновник Honeycomb і Генеральний директор Ітай Бен-Закен.

SiriusPoint, глобальний страховик і перестраховик, а також андеррайтер Honeycomb, також брав участь у цьому раунді фінансування як новий інвестор поряд з Ibex Investors та існуючими інвесторами Phoenix Insurance, Distributed Ventures (FKA NFP Ventures), IT- Farm і Sure Ventures. Завдяки цьому новому раунду Honeycomb на сьогоднішній день отримав 19 мільйонів доларів.

У сегменті ринку, який оцінюється в 26 мільярдів доларів лише в США, Honeycomb є першим іншуртехом багатосімейного страхування майна, який одночасно впроваджує інновації на трьох різних фронтах: оптимізація роботи клієнтів і брокерів; використання унікальної запатентованої технології андеррайтингу, яка точно «оцінює» кожен індивідуальний ризик і надає знижки, які не дає жоден інший постачальник; надання індивідуального страхового покриття, яке адаптується до потреб клієнтів, що постійно змінюються.

Наприклад, Honeycomb дозволяє встановлювати різні умови та тарифи страхування, яких раніше не було в рамках традиційного підходу сегмента «один розмір для всіх». Вони включають страхування нерухомості за допомогою оренди Airbnb, пропонуючи розширене страхове покриття доходів від бізнесу та додаткових витрат, а також правильний підхід до франшизи в зонах, схильних до ризику.

Власники багатоквартирної нерухомості, асоціації кондомінімумів і домовласників, які дотримуються рекомендацій Honeycomb і запитів на пом’якшення наслідків, продовжують отримувати все більші знижки з часом. Ця модель безпрограшна. Клієнти, які піклуються про свою нерухомість, отримають ціни, з якими не можуть конкурувати інші страхові компанії.

Компанія продає свої поліси через власну платформу та через відібрану й зростаючу групу найкращих у своєму класі страхових брокерів, які користуються явними перевагами. Завдяки Honeycomb вони можуть надавати до 30 продуктів, які можна купувати на годину чи інший час, і в режимі реального часу – значне покращення в порівнянні з процесом, який історично займав кілька тижнів. Це означає більшу прибутковість для брокерів і пояснює надзвичайний інтерес, який компанія зараз отримує з боку брокерської спільноти.

Honeycomb — це MGA з перестраховим покриттям, що забезпечує просте, справедливе та доступне страхування майна для кількох сімей через свою наскрізну цифрову платформу. Маючи офіси в Денвері, Сан-Франциско та Тель-Авіві, Honeycomb використовує власні дані, створені користувачами, передовий AI та комп’ютерне бачення, щоб автоматизувати зазвичай складний і дорогий процес андеррайтингу. Honeycomb значно покращує якість обслуговування клієнтів і забезпечує індивідуальне страхове покриття за конкурентоспроможною ціною та з покращеною маржею прибутку на основі даних.   | Фориншурер