Іншуртехи kasko2go та Amodo запустили партнерство для вдосконалення програм UBI-страхування


Іншуртехи kasko2go та Amodo запустили партнерство для вдосконалення програм UBI-страхуванняІнноваційна компанія kasko2go об’єднує зусилля з іншуртехом Amodo,щоб разом пропонувати страховикам комбіновані рішення та новаторську технологію шляхом інтеграції телематичних рішень щодо оцінки ризиків.

Партнерство допомагає обом компаніям охопити нові групи клієнтів по всьому світу. Таким чином, kasko2go отримає швидкий доступ до нових ринків, пропонуючи новим та існуючим клієнтам Amodo унікальне поєднання найкращих технологій.

З 2021 року швейцарська компанія kasko2go веде глобальне розширення свого флагманського рішення «Normal Sigma». Підписання контракту з Amodo розширює використання технологій компаній, зокрема в секторі автострахування. Цей крок має на меті значно підвищити прибутковість страховиків, надаючи водіям рішення для пом’якшення наслідків аварій.

kasko2go спеціалізується на науці про дані та розробці технологій, які покращують процеси страхування та прибутковість. Технологія Kasko2go розроблена для відточування та покращення бізнес-процесів, ризиків та актуарних процесів, використовуючи високоточні великі дані та можливості штучного інтелекту. Технологія аналізує реальні дані про аварії в поєднанні з погодою, щільністю руху, часом доби та рядом інших змінних, щоб розрахувати точну ймовірність дорожньо-транспортних пригод на дорогах. Технологія та платформа Amodo дозволять kasko2go надавати своїм клієнтам систему інтерфейсу для виконання їхніх стратегій, спрямованих на клієнта, які також будуть підживлені технологією kasko2go.

Amodo має підтверджений досвід роботи з деякими з найбільших імен страхової галузі. Основний продукт Amodo, Connected Insurance Platform, дає змогу страховим компаніям створювати, а брокерам – розміщувати на ринку персоналізовані рішення страхування на основі використання (UBI-страхування). Клієнти Amodo використовують його платформу, щоб отримати стратегічне уявлення про профілі клієнтів, сегментувати їх на відповідні групи та отримувати прибуток.   | XPRIMM