Іншуртехи Ascend та Stere об’єднались для надання цифрових послуг брокерам, страховикам та перестраховикам


Іншуртехи Ascend та Stere об’єднались для надання цифрових послуг брокерам, страховикам та перестраховикамІнфраструктурні Іншуртех-компанії Ascend та Stere оголосили про нове партнерство, завдяки якому вони об’єднаються для надання цифрових послуг страховим брокерам, посередникам, MGA-агенціям та страховикам.

Ascend — це платформа для страхових платежів, яка забезпечує автоматизоване комплексне фінансування, інкасацію та кредиторську заборгованість, яка має на меті допомогти дистриб’юторам усунути трудомісткі процеси.

Stere, тим часом, є цифровою екосистемою для страхових програм, яка допомагає знайти страховий потенціал та отримати доступ до цифрових інструментів для прискорення запуску страхових продуктуів та зростання бізнесу.

Основними клієнтами є MGA, Insurtech MGA та програми вбудованого страхування, а також їхні партнери в екосистемі, такі як страховики, перестраховики, брокери, консультанти програм і постачальники нових технологій.

Генеральний директор і засновник Stere Доган Калелі також прокоментував: «Співпраця з Ascend ще більше розширює та зміцнює список партнерів мережевих постачальників страхових послуг, до яких наші клієнти мають легкий доступ через нашу цифрову екосистему. Наша місія полягає в тому, щоб бути основним ринком для брокерів, перестраховиків та страховиків, а також запропонувати їм безпечну платформу, де вони можуть легко запускати та розвивати програми страхування. Реструктуризуючи та модернізуючи інфраструктуру страхових платежів, що давно назріло, Ascend вирішує проблеми галузі та дає можливість підвищити ефективність своїх процесів».

Ascend каже, що це оголошення знаменує собою перше з багатьох партнерств, в які вона планує інвестувати, щоб поглибити свої відносини з іншими страховими компаніями, MGA, AMS та іншими страховими компаніями.  | Фориншурер