“СКАЙД-ВЕСТ-Життя” благодійною акцією відзначає свою першу річницю


22 квітня страхова компанія “СКАЙД-ВЕСТ-ЖИТТЯ” відзначає свою першу річницю. На честь цієї події колектив компанії проводить благодійну акцію з посадки дерев у сквері імені Гонти на вул. О. Теліги, 3, - повідомила прес-служба компанії.

“Метою будь-якої страхової компанії є створення належних умов для того, щоб клієнт відчував захист та впевненість у майбутньому.” - зазначає президент компанії СК “СКАЙД-ВЕСТ-ЖИТТЯ” Світлана Ліпчинська. – Наше головне завдання – бути компанією номер один в Україні за якістю сервісу та зручністю обслуговування. Ми не обмежуємо свою діяльність рамками бізнесу. Ми створюємо сприятливі умови життя ще й у навколишньому середовищі.”

СК “СКАЙД-ВЕСТ-ЖИТТЯ” входить до складу страхової групи “СКАЙД-ВЕСТ”. Основними напрямами діяльності компанії є: страхування та перестрахування життя; фінансова діяльність, пов’язана з розміщенням страхових резервів та їх управління; надання кредитів страховикам, які уклали з компанією договір на страхування життя.

Також до складу групи “СКАЙД-ВЕСТ” входять “СОС-сервіс Україна” (медичний, технічний та інші види асістансу; інформаційний сервіс) та “Інтер-ріск Україна" (послуги з забезпечення відшкодування збитків при дорожньо-транспортних пригодах в Україні та за кордоном).

Страхова компанія “СКАЙД-ВЕСТ” зареєстрована 11 листопада 1993 р., представлена 33 філіями по всій території України. СК ”СКАЙД-ВЕСТ” є універсальним страховиком, який має ліцензії на право здійснення 42 видів добровільного та обов’язкового страхування.
Сума страхових премій, які залучила СК “СКАЙД-ВЕСТ” у 2003 році, складає 54,5 млн. грн., сума страхових відшкодувань, за вказаний період, - 17,1 млн. грн. Розмір статутного фонду станом на 1 квітня становить 10, 626 млн. грн.  | forINSURER