Іншуртех Sostengo залучив $3,8 млн початкового фінансування для виходу на ринок Латинської Америки


Іншуртех стартап Sostengo залучив 3,8 мільйона доларів початкового фінансування для виходи на страхові ринки Латинської АмерикиІншуртех стартап Sostengo залучив 3,8 мільйона доларів початкового фінансування для виходи на страхові ринки Латинської Америки. Зі зростанням премії на 103% компанія є піонером доступного страхування, розширюючись у регіонах і орієнтуючись на латиноамериканський ринок США.

Insurtech Sostengo, що базується в Сан-Сальвадорі та заснована в 2021 році, розширила раунд фінансування ще на 1 мільйон доларів. Компанія представила зручний мобільний застосунок для автострахування. Платформа дозволила 70% клієнтам стартапа придбати страховий захист за допомогою своїх смартфонів.

Страхові премії Sostengo зросли на 103% порівняно з аналогічним періодом минулого року, що відображає активне зростання компанії.

Незважаючи на значне зростання кількості зареєстрованих транспортних засобів у Центральній Америці порівняно з минулим роком, менше 10% транспортних засобів застраховано в регіоні.

Sostengo прагне покрити цей незастрахований сегмент. За допомогою застосунку користувачі можуть купувати страховку, повідомляти про страхові випадки, отримувати допомогу від страхових агентів у надзвичайних ситуаціях і здійснювати оплату поліса онлайн за лічені хвилини.

Іншуртех є піонером не лише в Центральній Америці, а й планує покрити неохоплену традиційними страховиками нішу на більш розвиненому страховому ринку — латиноамериканське населення США, так як іспаномовний ринок США - п’ятий за розміром світового економічного потенціалу, який показує значне зростання щороку.  | Форіншурер