Іншуртех Vouch залучив $25 млн фінансування Cерії C-1 під керівництвом Ribbit Capital


Іншуртех Vouch залучив $25 млн фінансування Cерії C-1 під керівництвом Ribbit CapitalСтраховий стартап Vouch оголосив про закриття раунду фінансування серії C-1 на суму 25 мільйонів доларів під керівництвом інвестфонду Ribbit Capital. Раунд, проведений інсайдерами, перевищив кількість підписок і відбувся після зростання доходу стартапу на 66% у порівнянні з минулим роком, зниженню коефіцієнту збитків та щорічним рівнем утримання премії понад 120%.

Insurtech Vouch пропонує ряд продуктів, адаптованих до ризиків, з якими стикаються стартапи, від ранніх стадій до стадії зростання. Серед програм – загальна страхова відповідальність, страхування комерційної власності, страхування директорів і посадових осіб (D&O), страхування відповідальності за працевлаштування (EPLI) та кіберстрахування.

Усвідомлюючи, що традиційні страхові продукти часто не відповідають конкретним потребам стартапів, Vouch розробив свої послуги масштабованими та простими, що дозволяє швидко адаптуватися та коригувати страхове покриття в міру зростання компанії та її потреб.

Додаткове фінансування дозволяє розширити перелік страхових продуктів і каналів дистрибуції, а також продовжити інвестувати в технологічну платформу Vouch. Команда стартапу зросла до 70 співробітників з 2022 року.

Vouch Horizon, рішення компанії для масштабних стартапів, теж продовжує розвиватись. У 2023 році Vouch також збільшив свою панель перестрахування з чотирьох до семи партнерів і прискорив темп інновацій у сфері страхування, включаючи запуск "AI Insurance" - першого у своєму роді страхового покриттядля АІ-ризиків, включаючи нормативні помилки та питання інтелектуальної власності.

Крім того, компанія зміцнила свої позиції за допомогою стратегічних призначень, зокрема Джареда Клі на посаду керівника відділу продажів (IBM Watson), Кларка Кейса на посаду керівника відділу формування попиту (Marsh McLennan), Сюзанну Робінсон на посаду керівника відділу претензій (Travellers), Мег Гленн - головою актуарного відділу (Clear Blue) і Майка Горліна - керівником андеррайтингу (Zurich).

Платформа Vouch спрощує процес страхування, полегшуючи стартапам керування страховими полісами за допомогою технологічних рішень. Окрім страхування, Vouch також підтримує спільноту стартапів ресурсами для більш ефективного управління ризиками. Іншуртех пропонує оцінку ризиків, навчальний контент і практичну підтримку, щоб допомогти стартапам зрозуміти їхній ризик і як його пом’якшити.  | Форіншурер