Бразильський іншуртех з кібербезпеки Bluecyber залучив $1,5 млн фінансування


Бразильський іншуртех з кібербезпеки Bluecyber залучив $1,5 млн фінансуванняБразильський insurtech Bluecyber, який спеціалізується на кіберстрахуванні, залучив 1,5 мільйона доларів під керівництвом венчурних фондів Invisto та Bossa Invest разом з представниками страхової галузі, на розвиток цифрової платформи цифрового захисту в Латинській Америці.

Bluecyber пропонує страхування цифрового захисту для малих і середніх підприємств і прагне забезпечити страхове покриття в регіоні, де валові страхові премії перевищують 17,3 мільярда доларів.

Едуардо Роча, генеральний директор Bluecyber, наголосив на важливості цієї інвестиції в статртап для вивчення нових можливостей кіберстрахування на ринку Латинської Америки. Інноваційний підхід компанії до страхових технологій разом із недавньою купівлею компанії Ismac дозволяє Bluecyber покращити послуги з управління ризиками та комплаєнсу.

Даніель Арруда, засновник Ismac, візьме на себе управління ризиками в стартапі Bluecyber. "Це рішення дозволяє Bluecyber контролювати свій страховий портфель, швидко й ефективно виявляючи і реагуючи на інциденти безпеки, мінімізуючи вплив кібератак, зменшуючи частоту та серйозність претензій", зазначив Арруда.

Нові інвестиції сприятимуть також стратегічному зростанню Bluecyber по всій Латинській Америці та інтеграції платформи Ismac Managed Detection and Response. Bluecyber надає широкий спектр послуг, включаючи технічну підтримку, антивірусні рішення, оцінку вразливостей, управління ризиками та реагування на інциденти.

З 2021 року компанія стала керуючим генеральним агентом (MGA) у сфері кіберстрахування, зосередившись на розробці зручного продукту та інноваційних каналах продажів.

Співпрацюючи з Seguros Sura, провідною страховою групою в Латинській Америці, Bluecyber забезпечує відповідність нормативним вимогам країни.

Завдяки цифровій B2B-стратегії продажів між компаніями, Bluecyber ставить перед собою амбітну мету залучити 10 тис. передплатників послуг кіберстрахування до кінця 2024 року, щоб оптимізувати кіберзахист як для компаній, так і для сімей.  | Форіншурер / Beinsure