Talanx завершила придбання страхового бізнесу Liberty Seguros у Бразилії


Talanx завершила придбання страхового бізнесу Liberty Seguros у БразиліїПідрозділ Talanx Retail International завершив придбання страховика Liberty Seguros у Бразилії. Угода, вартість якої не розголошується, збільшує присутність страховика на ринку, дозволяючи HDI розширити свої програми страхування та зміцнити свою позицію в регіоні.

Цей стратегічний крок підштовхнув HDI, частину Talanx Group, до зміцнення позицій на бразильському страховому ринку майна. Страховиком очікується значне збільшення премій щонайменше на 1,1 мільярд євро, і цей крок має змінити вплив HDI в регіоні.

Угода включає в себе асиміляцію прямого страхового бізнесу Liberty Speciality Markets у Бразилії. У той час як завершення придбання для інших організацій Liberty Mutual у Чилі, Колумбії та Еквадорі очікує на дозвіл регуляторних органів, HDI International прагне консолідувати результати своєї придбаної компанії за четвертий квартал 2023 року.

"Завдяки цій угоді ми стаємо другою за величиною страховою компанією у Бразилії", зазначив Ніколас Масджуан, керівник по Латинській Америці HDI International.

Talanx Group через HDI International AG стратегічно інтегрувалася в бразильську страхову сферу з 1979 року через HDI Seguros S.A.

Нове придбання розширює кількість персоналу страховика на понад 4800 співробітників, 100 відділень (як фізичних, так і віртуальних) і розгалужену мережу з понад 30 000 страхових брокерів і партнерів з дистрибуції.  | Форіншурер