Страховий брокер Gallagher придбав страховика Cadence Insurance


Страховий брокер Gallagher підписав остаточну угоду про придбання Cadence Insurance - дочірньої компанії Cadence Bank. Угода підлягає схваленню регуляторних органів і очікується, що вона буде завершена протягом четвертого кварталу 2023 року.

Cadence Insurance спеціалізується на страхуванні майна та від нещасних випадків, виплат працівникам і персональних послуг клієнтам, має 34 офіси у 9 різних штатах на південному сході, включаючи Техас.

Команда Cadence Insurance на чолі з Маркхемом МакНайтом і Крісом Буном працюватиме під керівництвом Бампі Тріша, керівника відділу роздрібної торгівлі/посередницьких операцій Gallagher Mid-South та Роббі Вайта, керівника консультаційних та брокерських операцій у південно-центральному регіоні Gallagher.

Очікується, що це придбання розширить присутність Gallagher у сфері майна та нещасних випадків і виплат працівникам у кількох штатах на південному сході та Техасі, а також розширить можливості в багатьох нішевих групах практики, включаючи будівництво, нерухомість, виробництво, охорону здоров’я, професійні послуги та великі капітали. особисті лінії.

В рамках угоди Gallagher стане пріоритетним страховим брокерським партнером Cadence Bank.  | Форіншурер / Beinsure