«ПАТРОНУС» - магічне заклинання «Арсенал Страхування» проти воєнних авто-ризиків


«ПАТРОНУС» - магічне заклинання «Арсенал Страхування» проти воєнних авто-ризиківСтрахова компанія «Арсенал Страхування» почала практикувати магічні заклинання? Компанія запустила новий страховий продукт КАСКО, що має загадкову назву ПАТРОНУС.

У світі Гаррі Поттера так називалося заклинання проти злих дементорів та смеркутів. А в реаліях сьогодення - це, дуже очікуваний, вид страхового захисту від воєнних ризиків.

Він включає ризики пошкодження авто внаслідок прямої чи опосередкованої дії ракет, БПЛА будь-яких типів, боєприпасів, засобів протиповітряної чи протиракетної оборони та уламків.

ПАТРОНУС вийшов на ринок в рекордно швидкий термін. 7 вересня керуюча акціонерка компанії Марина Авдєєва вперше анонсувала на своїй сторінці в соцмережах про запуск програми.

Очікувалося, що після 1 000 оформлених заявок на передзамовлення компанія розпочне приймати на страхування автівки віком до 15 років та вартістю до 5 млн грн. Та вже на наступний день кількість бажаючих придбати такий захист сягнула за тисячу.

Назву обирали клієнти та підписники, пропонуючи свої варіанти. Так зʼявився «ПАТРОНУС».

«В цей важкий для нас усіх час, ми розуміємо що як ніколи нашим клієнтам необхідний повноцінний страховий захист, щоб убезпечити своє майно від дій дементора-агресора. Тому ми розробили - «ПАТРОНУС», каже Сергій Авдєєв, Голова Правління СК «Арсенал Страхування».

«Патронус» можна придбати окремо від КАСКО, тобто застрахувати автівку тільки від воєнних ризиків або просто додати до звичайного КАСКО.

Скільки коштує «ПАТРОНУС»?

Страхові тарифи залежать від періоду дії договору страхування (від 3х місяців до 1 року) – від 0.99% до 1.99%.

Яка територія страхового покриття?

Покриття діє на території України, в межах територіальних громад, що не входять до територій, на яких ведуться бойові дії, територій активних або можливих бойових дій, територій України, тимчасово окупованих російською федерацією.

Описуючи магічну назву продукту, в компанії цитують фразу з книги Джоан Роулінг: «Ми сильні рівно на стільки, на скільки об’єднані, і на стільки ж слабкі- на скільки розділені». І дійсно - разом нам все під силу!  | Форіншурер