Перестраховий брокер Marsh McLennan купує коста-ріканського брокера ASPROSE


Перестраховий брокер Marsh McLennan купує ASPROSE Corredora de Seguros, одного з провідних страхових брокерів Коста-Ріки. Очікується, що M&A-угода, умови якої не розголошуються, буде закрита в третьому кварталі 2023 року.

"Ця знакова угода є чітким сигналом амбітних планів Marsh McLennan щодо розвитку в Коста-Ріці", - прокоментував Рікардо Брокманн, генеральний директор Marsh McLennan у Латинській Америці. - "Поєднання добре налагодженої діяльності Asprose та її колег, а також глобальних рішень і послуг Marsh означає, що ми зможемо надавати ще більшу підтримку нашим клієнтам по всій Коста-Ріці, які стикаються зі все більш складною системою ризиків. Ця угода дає нам потужну платформу для кращого обслуговування клієнтів".

Заснована в 1984 році зі штаб-квартирою в Сан-Хосе, Asprose надає комерційним організаціям по всій країні страхові брокерські послуги та консультаційні послуги з ризиків, а також комплексні рішення щодо охорони здоров’я та пільг.

Після завершення угоди Роберто Ортіс Воліо - старший партнер Asprose, стане генеральним директором Marsh McLennan Costa Rica. Він підпорядковуватиметься Хуану Пабло Салазару - генеральному директору Marsh McLennan у Карибському басейні, відповідаючи за керівництво бізнесом брокера в Коста-Ріці.

Марвін Уманья - старший партнер Asprose, виконуватиме обов’язки фінансового та операційного директора, а Луїс Кастро - старший партнер Asprose, виконуватиме обов’язки керівника відділу виплат працівникам. Вони обидва звітуватимуть перед Ортісом.

Marsh McLennan Agency, дочірня компанія Marsh, також нещодавно оголосила про придбання SOLV Risk Solutions і McDonald Zaring Insurance (MZI).

Засноване в 2016 році, SOLV є незалежним агентством, розташованим в Остіні, штат Техас. Він надає консультаційні послуги з управління ризиками підприємствам, сімейним офісам і приватним інвестиційним компаніям у США.  | Форіншурер