Guy Carpenter купує Re Solutions, ізраїльського брокера з перестрахування


Guy Carpenter, міжнародний брокер з перестрахування ризиків, оголосив про придбання Re Solutions, ізраїльського перестрахового брокера. Умови угоди, завершення якої очікується пізніше цього кварталу, не розголошуються, пише Beinsure Media.

Заснована в 2010 році компанія Re Solutions поєднує в собі галузевий досвід зі складними актуарними й аналітичними можливостями, а також пропонує розробку інноваційних рішень, включаючи програми факультативного перестрахування.

Оскільки Re Solutions є брокером-кореспондентом Guy Carpenter в Ізраїлі з 2011 року, угода базується на існуючих відносинах між двома брокерами.

Після завершення об’єднана компанія стане провідним перестраховим брокером Ізраїлю, пропонуючи повний спектр можливостей, рішень і консультацій. Він також забезпечить платформу для того, щоб Guy Carpenter надавав повний набір послуг на страховому ринку Ізраїлю.

У рамках угоди генеральний директор Re Solutions Асаф Грінштайн стане генеральним директором Guy Carpenter Israel, підпорядковуючись Дороті Меліс-Мутафіс, тимчасовій генеральній директорці Guy Carpenter Europe, а всі колеги Re Solutions приєднаються до Guy Carpenter.

Пан Грінштайн відповідатиме за керівництво всім перестраховим бізнесом в Ізраїлі та співпрацюватиме з іншими підприємствами Marsh McLennan, включаючи Marsh Israel, Mercer і Oliver Wyman.

Коментуючи угоду, Дін Клісура, президент і головний виконавчий директор Guy Carpenter, сказав: "Поєднання добре налагодженої діяльності Re Solutions в Ізраїлі та команди разом із глобальними рішеннями та послугами Guy Carpenter принесе значно більше переваг клієнтам у всьому Ізраїлі. Страховики в цій швидкозростаючій економіці шукають брокерів і консультантів, які можуть допомогти їм вирішити ключові проблеми в дедалі складнішому середовищі ризиків. Ця трансакція, яка обумовлена ​​нашими амбіціями інвестувати в Ізраїль, дає нам потужну платформу для надання послуг клієнтам."  | Форіншурер / Beinsure